Savićević o SMS-u: Da sam znao ne bih se ni javio na telefon

sep 04, 2017 - 15:45:01 Autor: Kategorija: Reprezentacija
"Mislio sam da me zovu iz Fudbalskog saveza Srbije, pa sam se zbog toga javio, inače ne bih", rekao je srpskim medijima Savićević

Opcija da Sergej Milinković-Savić zaigra za Crnu Goru po svemu sudeći ne postoji - potvrdili su to i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i selektor Ljubiša Tumbaković.

"Imam mnogo posla, zaista. Ne znam gdje mi je glava trenutno i nemam koncentraciju da pričam. Mislio sam da me zovu iz Fudbalskog saveza Srbije, pa sam se zbog toga javio, inače ne bih", rekao je srpskim medijima Savićević.

Tumbaković je bio raspoloženiji za priču, ali je suština ista - Milinković-Savić nije opcija:

"Telefon mi zvoni konstantno, a sada mi je jasno i zašto. Apsolutno je netačno da će Sergej Milinković-Savić igrati za Crnu Goru. Odakle vam ta informacija i na osnovu čega ste to zaključili?", pitao je Tumbaković i nastavio:

"To je neka "tviter priča". Da se razumijemo, ne bih imao ništa protiv da takav igrač zaigra za Crnu Goru, ali to jdnostavno nije istina", istakao je selektor "hrabrih sokola".

Milinković-Savić nije u planovima selektora Srbije Slavoljuba Muslina, koji je dao zanimljiv odgovor na pitanje šta misli o tome da popularni SMS ode da igra za drugu reprezentaciju.

"Svako ide tamo gdje misli da mu je bolje", rekao je Muslin.

Vijesti.me

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje