Omladinci i kadeti dobili rivale u kvalifikacijama za EP

dec 06, 2018 - 15:08:37 Autor: Kategorija: Reprezentacija
Omladinska reprezentacija Crne Gore igraće protiv Turske, Bugarske i Jermenije, a naša kadetska selekcija sa Republikom Irskom, Izraelom i Andorom

Omladinska (U-19) reprezentacija Crne Gore igraće u Grupi 1 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcija Turske, Bugarske i Jermenije, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Domaćin turnira biće Turska od 13. do 19. novembra sljedeće godine, a plasman u elitnu rundu obezbijediće po dvije najbolje plasirane ekipe iz 13 kvalifikacionih grupa, kao i jedna najbolja trećeplasirana.

S druge strane, kadetska (U-17) selekcija Crne Gore igraće sa reprezentacijama Republike Irske, Izraela i Andore u Grupi 3 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Žrijebom u Nionu odlučeno je da domaćin turnira, koji će se održati od 12. do 18. oktobra naredne godine, bude Republika Irska.

Plasman u elitnu rundu kvalifikacija izboriće po dvije najbolje plasirane reprezentacije iz svih 13 kvalifikacionih grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje