Varvari poručuju sugrađanima: Neka se probudi plavo-bijeli duh grada

maj 19, 2017 - 13:59:51 Autor: Kategorija: Domaći fudbal
Uz pad forme pojavili su se i dežurni kritičari, ali opet i kritike su melem za dušu samo kad nema ravnodušnosti

 

Možda je proljeće bilo pakleno, ali sve će se to zaboraviti ako fudbaleri Budućnosti posljednja dva kola odrade kako treba i iznad svog grba prišiju treću šampionsku zvjezdicu... Najvažniju bitku vode sjutra pod Goricom (subota, 17.30h) protiv Mladosti, jer se očekuje da u posljednjoj rundi neće imati problema protiv otpisanog Jedinstva.

Koliko bitan meč čeka "plavu armiju" znaju i njihovi najvatreniji navijači Varvari, koji su svoje sugrađene pozvali preko društvenih mreža...

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti...

"PODGORIČANI!

Rijetki su trenuci u našem gradu kada se uspavani fudbalski duh istog budi. Posljednje buđenje fudbalske Podgorice desilo se protiv Genka kada je grad kao nekad bio u ekstazi, tribine su prenosile plavo bijelu emociju širom grada a danima nakon toga aura Budućnosti lebdila je nad Podgoricom. I onda je nestala. Nepravedno jer je naša Budućnost tih pola godine igrala najljepši fudbal ne samo u Crnoj Gori vec i šire. 

Uz pad forme pojavili su se i dežurni kritičari ali opet i kritike su melem za dušu samo kad nema ravnodušnosti i tišie koja cijepa dušu i uši.

Gradski derbi protiv Mladosti je dan za buđenje gore pomenutog duha. Našeg, plavo bijelog duha odraslog na našem asfaltu koji je nepravedno zapostavljen ! 

Vrijeme je da grad pokaže dušu još jednom, da udahnemo plavo bijelo u plućima i da svi zajedno - ZNAČI I TI - budemo jedno ! U subotu svi na stadion zbog neceg što je iznad svih nas. Zbog kluba. Zbog naših boja. Zbog imena. Zbog grada ! 

Jer grad je živ sve dok ima onih koji dišu za njega a plavo - bijela porodica nema drugi dom !

Za titulu ! Još jednu u nizu mnogih koje slijede !

Dračani, Briječani, Momišani, Starovarošani, Baston, Pejton, Lepa Kata, Tuški put, Pobrežje, Zabjelčani, Dahna, Stari Aerodrom, Koničari, Masline, Zlatica, Murtovina, Zagoričani, Centar, Prekomoračani, Malo Brdo, Blok 5 i 6, Tološani, Donja i Gornja Gorica...SVI NA STADION!"

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

maske87
# maske87 2017-05-19 16:16
ПРОБУДИИИ СЕЕЕ МОЈЈ ГРАДЕЕЕЕЕ,СВИИИИ НА СЈЕВЕР
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook