Sudar pionirskih drugova, lider otvara stadion Braće Velašević, šampion protiv ekipe koja igra “najbolji fudbal“

okt 05, 2015 - 22:14:55 Autor: Kategorija: Domaći fudbal
Utorak donosi 10. kolo Telekom 1. CFL - utakmice počinju u 14.30, a kolo će definitivno donijeti zanimljive utakmice
Sudar pionirskih drugova, lider otvara stadion Braće Velašević, šampion protiv ekipe koja igra “najbolji fudbal“ Foto: FK Iskra Danilovgrad
Miodrag Miki Vukotić na jednoj strani, Viktor Trenevski na drugoj - prije nego što počne utakmica svi će pričati o njihovim drugarskim danima. O tome kako igraju Budućnost i Dečić malo će ko misliti.

Tako će se drugari iz pionirskih dana sastati pod Goricom...

Vitkor i ja smo zajedno od pionirskih dana i imamo mnogo lijepe uspomene. Drago mi je što je tu, ali gledaću da ga pobijedim", rekao je Vukotić, koji neće biti favorit pod Goricom zbog toga što Dečić igra sjajno, ali i zbog toga što ne može da računa na Milivoja Raičevića, Miloša Pavićevića, Luku Mirkovića, možda Darka Nikača, Denija Hočka i Milana Vušurovića.

To ne zanima Viktora, jer Trenevski je koncetrisan na svoj tim...

"Vjerovatno je svim igračima poseban osjećaj kada igraju pod Goricom, a tako će biti i mojima. Očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu u finom ambijentu sa dosta navijača. Neka pobijedi onaj koji to zasluži na terenu", završio je Trenevski, kome će nedostajati Slobodan Lakićević.

Dok se u Podgorici bude vodio duel prijatelja, u Danilovgradu će se feštati - stadion “Braće Velašević“ je konačno spreman, a otvoriće ga duel Iskra - Mladost.

Dolazi nam lider, jedan od konkurenata za titulu i mislim da u ovom trenutku ne možemo da imamo boljeg protivnika na otvaranju našeg stadiona. Šteta samo što nije vikend, ali i pored toga mislim da će biti spektakl, koji nadmašuje ovdašnje prilike", poručio je iskusni defanzivac Milivoje Novović, koji neće imati pomoć saigrača Irfana Šahmana.

Romantičari su svjesni šta ih čeka u Danilovgradu...

Znamo da nam neće biti lako, ali nadamo se pobjedi. Iskra je do sada uvijek imala podršku, a sada će vjerovatno imati najveću, jer igraju prvi meč na svom stadionu. Sigurno da će im ta atmosfera dati vjetar u leđa", poručio je Dušan Lagator.

Na kraju, da se dodaknemo šampiona - pod Golubinjom stiže Bokelj...

Bokelj je ekipa koja možda igra i najbolji fudbal trenutno u Crnoj Gori. Imaju stabilnu odbranu, dobar vezni red i veoma nezgodne bočne igrače. Nije slučajno sve ovo što su napravili do sada", rekao je Mirko Marić, trener Rudara.

 

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook