Pamić: Budućnost ima bolje igrače, ali to će morati da dokaže na terenu

okt 19, 2018 - 16:38:23 Autor: Kategorija: Domaći fudbal
Fudbaleri OFK Titograd sjutra će gostovati ekipi Budućnosti, u okviru 12. kola Telekom Crnogorske lige

Fudbaleri OFK Titograd sjutra će gostovati najbližem pratiocu, ekipi Budućnosti, u okviru 12. kola Telekom Crnogorske lige.

OFK Titograd vodi na tabeli sa 22 boda, jednim više od Budućnosti, pa je meč pod Goricom od velike važnosti.

"Budućnost je u boljem ritmu, a to sugerišu i rezultati. Mi nismo uspjeli zadržati pobjednički ritam, s kojim smo počeli sezonu. Još smo prvi, ne znam da li ćemo biti od sjutra. Prihvatamo da Budućnost ima bolje igrače, da su tradicionalno bolji klub, ali to će morati dokazati na terenu", rekao je u uvodnom izlaganju trener OFK Titograda Igor Pamić.

On je istakao da je svjestan da se sada svi bave igrom OFK Titograda.

"Svjesni smo toga. Samo želimo da se poštuje lider crnogorskog šampionata. Ne potcjenjujemo nikoga, ali mi smo i dalje lideri. Ulazimo u derbi da se borimo, nadigravamo i pokažemo da smo sa razlogom ostvarili dosadašnje rezultate", kazao je Pamić.

Fudbaler sredine terena OFK Titograda Jovan Nikolić izjavio je da trenutni plasman tima sa Starog aerodroma govori o njihovom kvalitetu.

"Nismo slučajno prvi na tabeli. Sjutra idemo da to i dokažemo. Spremni smo da se nadigravamo i da pobijedimo. To je ono o čemu razmišljamo. Jednostavno, mislim da je ovo prava ekipa, prava družina i da zajedno možemo mnogo da doguramo", rekao je Nikolić.

Podsjetimo, gradski derbi igra se sjutra od 16 časova na stadionu pod Goricom.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook