OFK Titograd počeo pripreme bez Pamića

jan 12, 2019 - 14:46:15 Autor: Kategorija: Domaći fudbal
"Zadržali smo gro ekipe i mislim da je to veoma dobar korak ka ostvarivanju boljih rezultata", rekao je Mirko Raičević, kapiten OFK Titograda

Fudbaleri OFK Titograda danas su počeli prepreme za proljećnju polusezonu.

Na prvom okupljanju tima sa sa Starog aerodroma nije bilo šefa stručnog štaba Igora Pamića, koji će sačekati ekipu u Medulinu (Hrvatska), gdje će ekspedicija OFK Titograda otputovati 16. januara.

Do tada će fudbaleri raditi u Podgoric, nakon čega će se preseliti u Medulin, gdje će imati minimum tri jake prijateljske utakmice.

Pomoćni trener OFK Titograda Stjepan Deverić istakao je da će igrači do putovanja najviše raditi na kondiciji.

"Potom idemo u Medulin, gdje ćemo imati nekoliko prijateljskih utakmica, sa dobrim protivnicima, pa ćemo na taj način raditi na igri i taktici. Medulin će biti prilika da vidimo koliko smo napredovali, na čemu treba da radimo, na koga od mladih možemo da računamo", izjavio je Deverić na pres konferenciji.

Deverić je dodao da je prvom timu priključeno 10 mladih igrača.

"To je jasan znak da računamo na njih. Na njima je da rade i da nas ubijede da zaslužuju šansu. Pripreme su dobra prilika za tako nešto", rekao je Deverić.

Kapiten OFK Titograda Mirko Raičević kazao je da je Medulin dobra šansa da se ekipa što bolje uigra.

"Imamo dobru ekipu, imamo i dvojicu novih kolega i mislim da ćemo u Medulinu imati dovoljno prostora da pokažemo koliko znamo", rekao je Raičević.

Kapiten se dotakao i prvog dijela sezone.

"Dobro smo počeli, pa smo onda ušli u seriju loših rezultata. Ono što je dobro, dok smo loše igrali, imali smo dobru hemiju. I kada smo gubili, dobro smo igrali, potom smo počeli i da upisujemo rezultate. Ostala je dobra hemija između nas, zadržali smo gro ekipe i mislim da je to veoma dobar korak ka ostvarivanju boljih rezultata", zaključio je Raičević.

OFK Titograd je jesenju polusezonu u Telekom CFL završio na diobi drugog mjesta sa Zetom, a obje ekipe osvojile su po 32 boda poslije 19 kola.

Vodeća Sutjeska sakupila je 36 bodova.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook