ŠANSASPORT saznaje: Jovović će se "osvježiti" u OFK Beogradu

dec 21, 2015 - 17:48:21 Autor: Kategorija: Domaći fudbal
Naš portal saznaje da će Vladimir Jovović u drugom dijelu sezone igrati kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde u OFK Beograd

Vladimir Jovović je spreman da osvježi svoju karijeru! Mladi i A reprezentativac Crne Gore će prema našim informacijama u drugom dijelu sezone Superlige nositi dres OFK Beograda.

 

Naime, rođeni Nikšićanin bi među "romantičare" trebao da dođe kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Nekadašnji as Sutjeske nije igrao u timu Miodraga Grofa Božovića, a glavni razlog je bila suspenzija koju je univerzalni vezista zaradio još dok je bio u našem šampionatu.

Da podsjetimo, Jovoviću je 6. marta izrečena kazna od pola godine zbog udaranja sudije Miloša Novovića na meču između Sutjeske i Budućnosti.  Tokom tog perioda Jovović je trenirao sa saigračima sa Marakane, a kada mu je kazna istekla Božović je već imao jasno iskristalisan tim.

U "crveno-bijelom" dresu Jovović je nastupio jednom, u Kupu protiv Borca, koji je tada sa 5:1 ućutkao Marakanu zahvaljujući nekadašnjem mladom reprezentativcu Crne Gore Darku Zoriću koji je tri puta tresao mrežu domaćina.

Znači, Grof će Jovovića poslati na pozajmicu u OFK Beograd, gdje će ovaj dati sve od sebe kako bi dokazao da konkuriše za tim neprikosnovenog lidera Superlige Srbije. OFK Beograd se nakon 22 kola nalazi na 13. mjestu.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje