Benfika hoće Marka Jankovića!

dec 12, 2017 - 12:31:43 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"O žogo" otkriva da su predstavnici Benfike nekoliko puta bili u Beogradu i da su oduševljeni kvalitetima crnogorskog reprezentativca

Uticajni "O žogo" je objavio, a svi portugalski mediji prenijeli vijest da se Benfika interesuje za Marka Jankovića i da postoji šansa da ga angažuje već tokom januarskog prelaznog roka.

List podsjeća da je Janković prošle zime otkupljen od Olimpijakosa za 500.000 eura i da je ugovorom vezan za Partizan od juna 2021, mada je svima jasno da su "orlovi" dovoljno platežno moći da izdvoje novac za njegovo obeštećenje. Ne navodi se koliko ono iznosi.

"O žogo" otkriva da su predstavnici Benfike nekoliko puta bili u Beogradu i da su oduševljeni Jankovićevim kvalitetima. Postoji mogućnost da odmah krenu u realizaciju njegovog transfera, a nekoliko detalja navodi na zaključak da je takav scenario moguć.

Prvi je saznanje da trener Rui Vitorija sve manje koristi Andriju Živkovića po krilnim pozicijama i da bi se njegovim eventualnim odlaskom (pominju se pozajmice Sevilji i Valensiji) otvorio prostor za crnogorskog reprezentativca.

Drugi je činjenica da su iz Partizana na stadion "Luž" u bliskoj prošlosti odlazili Lazar Marković, Andrija Živković (pošto mu je istekao ugovor) i Ivan Šaponjić.

Ne bi trebalo zanemariti ni činjenicu da je Janković klijent agencije LIAN sports, na čijem čelu je menadžer Falji Ramadani, koji je u sjajnim poslovnim odnosima sa rukovodstvom "orlova".

To otvara mogućnost da Partizan odlično zaradi, ali samo pod uslovom da odluči da proda Jankovića. Na drugoj strani je šansa da se kroz evropsko proljeće i (za početak) dvomeč sa Viktorijom iz Plzenja ne samo poveća vrijednost svim igračima, nego i ostvari značajan rezultat.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

Guest
# Guest 2017-12-12 14:53
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook