Spreman ugovor: Švajnštajgeru nude pivo i čokoladu, a Ani Ivanović...

jan 12, 2018 - 17:21:05 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"Nemamo baš ekipu za Ligu šampiona, put je težak, ali s tobom je sve moguće", smatra Saša Gerber, portparol SG Buna Hala

Bivši njemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger dobio je zanimljivu ponudu za nastavak karijere.

Naime, Švajnštajger je s prvim danom 2018. godine postao slobodan igrač, pa ga je u svoje redove pozvao njemački niželigaš SG Buna Hal. 

"Želimo da ti ponudimo igranje u SG Buna Hal. Garantujemo ti potpuni mir u našem klubu, obezbijedićemo ti najbolje uslove. A, za suprugu Anu Ivanović (bivšu srpsku teniserku) naći ćemo mjesto u lokalnom teniskom klubu", saopštio je Saša Gerber, portparol SG Buna Hala.

Gerber je, ipak, "otvoreno priznao" da njihov klub nema ekipu za Ligu šampiona.

"Nemamo baš ekipu za Ligu šampiona, put je težak, ali s tobom je sve moguće. Jer, niko ne može pobijediti Boga fudbala! Fudbaleri našeg tima su tvoji veliki fanovi i bili bi srećni kada bi igrali sa tobom", kazao je Gerber.

Klub mu je spremio velikodušnu ponudu - 20 vrsta piva i život pored fabrike čokolade!

"Nudimo ti nešto posebno! Poslije utakmica i treninga, imaćeš priliku da se odmoriš uz 20 vrsta piva , a sigurni smo da ćeš brzo zavoljeti i naš grad, jer imamo fabriku čokoade. Za kraj, možemo nazvati stadion tvojim imenom. Čekamo da nam se javiš", simpatično su poručili iz SG Buna Hala 33-godišnjem Švajnštajgeru, koji je u karijeri igrao za Bajern Minhen, Mančester junajted i Čikago fajer.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje