"Gvardiola ima nisko samopouzdanje, plaši se gubitka moći"

mar 13, 2018 - 16:03:01 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"Pep Gvardiola izgleda kao da živi u nekom strahu", naveo je Miler-Volfart

Hans-Viljem Miler-Volfart, doktor koji je široj javnosti postao poznat kada je napustio Bajern zbog sukoba sa tadašnjim trenerom tima Pepom Gvardilom, uskoro će objaviti knjigu o dešavanjima u njemačkom gigantu.

Miler-Volfart je pripremio "sočne" detalje iz svlačionice Bajerna, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju dio vezan sa konflikt sa Gvardiolom.

"Pep Gvardiola je čovjek koji imao veoma nisko samopouzdanje. On radi sve da to sakrije. Zbog toga i izgleda kao da živi u nekom strahu", naveo je Miler-Volfart u knjizi, čiji su djelovi objavljeni u svrhu predpromocije.

"Gvardiolu nije strah poraza, koliko se boji gubitka moći i autoriteta. Želio je da u svemu bude najpametniji, eto zagrijavanja od pet minuta su dovoljna igračima...", napisao je Miler-Volfart.

Zbog toga je i došlo do "pucanje" saradnje.

"Naš odnos nikako nije mogao da se završi dobro. Mene je vidio kao nekoga ko prima naredbe, kakve god one bile. Jednom mi je pukao film, vikao sam na njega i udario šakom od sto. Tada sam shvatio da moram otići što dalje", naveo je Miler-Volfart.

Komentari
  • Standardno
    • Like
    • Dislike
    • Najnoviji
    • Najstariji

Security code Osvježi

  1. Najnovije
  2. Najkomentarisanije
  3. Najčitanije
  4. Šansa preporučuje

Facebook