Monći: Prodaja Alisona ne znači da nam nedostaje ambicija, doveli smo Klajverta i Pastorea

jul 19, 2018 - 17:02:06 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"Došao sam da napravim jak tim, ne samo za jednu godinu, već i za naredne, i 100 odsto sam siguran da će tako biti", poručio je Monći

Sportski direktor Rome Monći izjavio je danas da prodaja golmana Alisona Liverpulu ne znači da rimski klub nema ambicije, ali i da razumije da transfer teško pada navijačima.

Liverpul je ponudio Romi 75 miliona eura za brazilskog reprezentativca, što predstavlja rekord kada su u pitanju golmani.

"Kada vam stigne značajna ponuda, morate da je razmotrite. Procijenili smo pozitivne i negativne stvari i odlučili smo da razgovaramo sa Liverpulom. Prodaja Alisona ne znači da nam nedostaje ambicija. Za mene je ambicija da uradiš pravu stvar, nakon što dobro razmisliš", rekao je Monći.

Alison je dvije godine proveo u Romi, a prošle sezone bio je posebno dobar, zbog čega je i ostvario rekordan transfer.

"Shvatam gledište navijača. Želim da znaju da radimo na tome da izgradimo jači tim. Neki ljudi su mislili da nećemo moći da dovedemo Klajverta. Isto važi i za Pastorea. Možda je nekim navijačima danas teško, ali doveli smo vrhunske igrače. Došao sam da napravim jak tim, ne samo za jednu godinu, već i za naredne, i 100 odsto sam siguran da će tako biti", poručio je Monći.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook