Silva ide u Sevilju

avg 10, 2018 - 10:36:48 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
Portugalski napadač napušta Milan

Dolazak Gonsala Iguaina je već uticao na odlazak Nikole Kalinića, a vjerovatno će za njim iz Milana otići i Andre Silva. I on će u Španiju - Hrvat je prešao u Atletiko Madrid, a Portugalac će vjerovatno u Sevilju.

I "rosoneri" se spremaju za novi gubitak, jer su Kalinića prodali 15 miliona, 10 manje nego što su ga lani kupili od Fiorentine, a pitanje je koliko će biti u minusu na bivšem igraču Porta.

Sevilja se dogovorila oko pozajmice sa pravom otkupa, a "Marka" javlja da će Milan ukupno dobiti 20 miliona eura. "Gazeta delo sport", međutim, piše da je cijeli posao vrijedan 38 miliona, koliko su "rosoneri" dali prošlog ljeta za Silvu.

Najzanimljivije je, ipak, da "Marka" piše da Silva neće biti jedini napadač kojeg će "rohiblankosi" dovesti, jer trener Pablo Maćin želio Mišija Batšuaija. S obzirom na to da Čelsi više ne može da uzme zamjenu, možda je opcija Maksi Gomes, za koga je Selta nedavno odbila gotovo 30.000.000 eura od Vest Hema. 

"Volio bih da dovedem više napadača ovog ljeta, posebno ako se radi o igračima koji mogu da promijene stvari na terenu. Profil napadača koji mi nedostaje je finišer. Neko ko bi bio udarna igla moje filozofije, a to je da imam snažnog napadača u kaznenom prostoru. Takav nam igrač fali, takvog i tražimo. Vjerujem da ćemo naći takvog igrača", rekao je Maćin.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook