Sari: Preko TV-a sam saznao da više nisam trener Napolija

sep 07, 2018 - 16:13:11 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"Nadam se da je vrijeme za Napolijev Skudeto, dugo ga čekaju navijači", rekao je Muricio Sari

Menadžer Čelsija, Italijan Muricio Sari, izjavio je da njegov bivši klub Napoli zaslužuje da osvoji Skudeto i prekine Juventusovu vladavinu u Italiji.

Sarijev Napoli je prošle sezone osvojio čak 91 bod, ali ni to nije bilo dovoljno da bude ispred Juventusa, već samo za rekordan broj poena drugoplasiranog u Seriji A.

"Nadam se da je vrijeme za Napolijev Skudeto, dugo ga čekaju navijači. Napulj je fantastičan grad, zaslužuje titulu šampiona. Kao navijač Napolija, drago mi je što je došao Anćeloti, osvojio je sve što se moglo osvojiti", rekao je Sari.

Prema Sarijevim riječima, Juventus došao do šampionskog naslova zahvaljujući preokretu protiv Inter, koji su igrači Napolija ispratili i legli kasno, prije ključnog poraza od Fiorentine.

"Možda će se mnogi smijati, ali svako ko je igrao zna da smo Skudeto izgubili u hotelskoj sobi", poručio je Sari.

Italijanski strateg okrivio je predsjednika Napolija Aurelija De Laurentisa za odlazak iz kluba. 

"Istina je da sam preko TV-a saznao da više nisam trener Napolija. Tačno je da sam imao nedoumice oko nastavka saradnje, ali je u ugovoru postojala klauzula, ali me o njoj niko nije pitao", kazao je Sari.

Menadžer Čelsija dodao je da mu u Londonu nedostaje italijanska hrana, kao i kafa.

"Život u Londonu donio mi je nostaligiju i žudnju sa nečim što sam imao u Italiji. To se, prije svega, odnosi na navike sa hranom, mada sam se privikao na meso i losos", rekao je Sari, pa dodao:

"Ipak, kafa je i dalje veliki problem, jer u Londonu još nisam naišao na kafekuvara kao što je Tomazo, koji radi u Napoliju", zaključio je Mauricio Sari.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook