Kejhil najavio odlazak iz Čelsija

sep 21, 2018 - 18:58:57 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
Bivši kapiten još nije debitovao kod Sarija

Gari Kejhil je najavio da bi u januaru mogao da napusti Čelsi, jer, kako kaže, on nije fudbaler koji će prihvatiti da ne igra.

Tridesetdvogodišnji engleski internacionalac nije prvi izbor novog menadžera Mauricija Sarija, a ne želi da grije klupi i zbog toga razmišlja da u januaru napusti Čelsi.

Kejhil se kasno priključio ekipi zbog odmora nakon učešća na Svjetskom prvenstvu, a kako su njegovi saigrači koji igraju na istoj poziciji u sjajnoj formi to za njega znači mnogo vremena na klupi, na šta nije navikao.

"Svjestan sam da nekada moraš da donosiš teške odluke i da fudbal ne čeka nikoga. Ne želim da žurim sa odlukom, ali kako sada stvari stoje, mislim da bi moglo da se dogodi da odem u januaru. Šta god da meni budućnost nosi, Čelsi će uvijek imati važno mjesto za mene i uvijek ću poštovati sve ljude u klubu", rekao je Kejhil.

"Klubu ide dobro, a to je najvažnije. U proteklih šest-sedam godina bio sam važan dio uspjeha kluba i to sadašnju situaciju čini još težom. Još nisam o tome razgovarao sa menadžerom. Mislim da će se to dogoditi uskoro, samo da znam na čemu sam", poručio je defanzivac.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook