Iguain: U Milanu sam ponovo pronašao sreću

okt 18, 2018 - 17:50:06 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"Kada je Ronaldo došao u Juventus, rekli su mi da ne mogu da ostanem. I ja sam izabrao Milan", rekao je Gonsalo Iguain

Argentinski napadač Gonsalo Iguain došao je tokom ljeta u Milan, nakon što za njega više nije bilo mjesta u Juventusu.

Iguain je, naime, želio da ostane u Juventusu, ali zbog dolaska Portugalca Kristijana Ronalda iz Real Madrida morao je da ode.

U međuvremenu, pronašao je sreću u Milanu.

"Izabrao sam da pređem u Milan jer su bili uporni i jer mi se svidio njihov projekat. Američki vlasnici kluba napravili su velike napore da me dovedu, a trener Gatuzo i direktori Maldini i Leonardo su ljudi koji dobro poznaju kako se radi u Milanu. Zaista mi se svidio njihov pristup", rekao je Iguain, koji je bio i želja Čelsija.

"Čelsi je bio zainteresovan, ali postojala je ogromna razlika izmenju londonskog kluba i Milana. U Čelsiju me je želio samo trener Sari, a u Milanu baš svi", kazao je Argentinac.

Ispostavilo se da je dolazak u Milan bio pravi potez Pipite.

"Osjećam se dobro, ušao sam u formu i nadam se da ću tako i nastaviti. U Milanu se osjećam kao da sam ovdje već pet godina. Ponovo sam srećan", poručio je Iguain, pa dodao:

"U Milanelu se razmišlja samo o fudbalu. Milan mi je dao nešto više poslije ne baš prijatnog Mundijala. Ovdje sam našao ono što sam tražio", kazao je Iguain. 

Argentinski napadač osvrnuo se i na odlazak iz Juventusa.

"Odluka da odem nije bila moja, već Juventusova. Dao sam sve za taj klub, osvojio li smo mnogo trofeja. Ali, kada je došao Ronaldo, rekli su mi da ne mogu da ostanem. I ja sam izabrao Milan", rekao je Iguain, pa nastavio:

"Ne želim da im se svetim, jer su me saigrači i navijači lijepo tretirali. Nikada nisam tražio da odem, ali sam bukvalno izbačen iz kluba", kazao je Argentinac.

Prije Juvea, Iguain je igrao za Napoli, a navijači mu nisu oprostili odlazak u Torinu.

On za to krivi predsjednika Napolija Aurelija De Laurentisa

"To nije bilo do mene. De Laurentis je lik sa kojim se svi posvađaju. Laveci je otišao na loš način, Kavani takođe, Sariju je tražio zamjenu dok je on još bio trener, a na meni je zaradio 94 miliona eura. Svi imaju probleme sa njim. O Napolijevim navijačima nemam ništa loše da kažem, oni su bili divni. Nekada su me voljeli, danas me mrze. Ali to je OK. Jednog dana ću sve ispričati", zaključio je Gonsalo Iguain.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook