Murinjo "pecnuo" Klopa: Gdje su ti trofeji?

dec 14, 2018 - 17:29:26 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
"Trofeji se broje, posebno ako imate potencijal da se za njih borite", izjavio je Žoze Murinjo

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, prozvao je kolegu sa klupe Liverpula Jirgena Klopa da mu nedostaju trofeji, iako ima jaku ekipu.

Mančester junajted će u nedjelju gostovati Liverpulu, trenutno vodećem timu Premijer lige, pa je Murinjo iskoristio priliku da "pecne" Klopa.

"Trofeji se broje, zar ne? Oni su važni, posebno ako imate potencijal da se za njih borite i ako kažete da su vam oni cilj. Možda nije uvijek najinteligentnije reći tako nešto, ali kada imate potencijal, nemate šta da krijete. Od prvog dana znate koliko možete, a važa želja je u tijesnom odnosu sa vašim potencijalom", rekao je Murinjo, pa nastavio:

"Svako može da kaže 'želimo da pobijedimo', ali jedno je reći, a drugo je imati potencijal za tako nešto. Mislim da je Klop već rekao da žele Premijer ligu, i to im je cilj", kazao je Murinjo.

Upitan da li mu je potrebno da još investira u tim, kako bi bio na nivou Liverpula, menadžer Mančester junajteda je odgovorio da nije sve u novcu.

"Ne radi se samo o trošenju novca, već i o mnogim drugim stvarima. Fudbal je više od toga. On je kao kuća. Nije sve u kupovini namještaja, morate da radite mnogo toga. Potrošite novac na najskuplji namještaj i onda živite u božanstvenoj kući", zaključio je Žoze Murinjo.

Inače, uoči nedjeljnog derbija na "Enfildu", Liverpul ima 42 boda, a Mančester junajted 26 poslije 16 kola Premijer lige.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook