Iguain sve bliže Čelsiju

jan 12, 2019 - 12:34:21 Autor: Kategorija: Međunarodni fudbal
Juventus odbio povratak Morate

Veze između Milana i Gonsala Iguaina su izgleda definitivno pokidane. Poslije samo nekoliko mjeseci, Argentinac će napustiti "San Siro" i preseliti se u Čelsi.

Ono što je propustio prošlog leta, sada bi trebalo da uradi. Tada je Iguain odbio Čelsi i insistirao na prelasku u Milan. U taboru "rosonera" se uklopio u sivilo i nije pravio razliku, a nedavno su uslijedile i kritike direktora Leonarda, poslije kojih je Iguain i uda želi da ide.

Mauricio Sari već danima ubjeđuje čelnike Čelsija da mu dovede nekadašnjeg učenika iz Napolija i izgleda da mu je uspjelo, iako Čelsi ima politiku da ne dovodi igrače starije od 30 godina, ali je direktorka Marina Granovskaja popustila.

Ruska "Čelična lejdi" je prethodnih dana posredstvom agenta Faljija Ramadanija uspostavila kontakte sa Juventusom i započela pregovore sa njegovim sportskim direktorom Fabiom Paratićijem.

Juve je ljetos pozajmio Iguaina u Milan za 18 miliona eura, uz opciju da ga "rosoneri" otkupe za još 36 miliona. Kako Iguain nije donio prijeko potrebne golove, na "San Siru" su odlučili da se što prije riješe skupocjenog Argentinca i bar nešto uštede.

Problem stvara "stara dama", koja ne želi da se mijenjaju uslovi i insistira da Čelsi mora da preuzme pozajmicu, vrijednu devet miliona eura za polusezonu.

Londonski klub je ponudio Alvara Moratu u zamjenu, što su u Torinu odbili i pokušavaju da sada pozajme Argentinca, uz obavezu otkupa ugovora.

Granovskaja nudi samo pozajmicu s opcijom otkupa. Pregovori su u toku, a Milan čeka epilog jer nema mnogo vremena da nađe zamjenu.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook