Grof zna da se dokazao: Jovović se vraća u Zvezdu

maj 23, 2016 - 14:07:00 Autor: Kategorija: Region
Sportski direktnor Crvene zvezde Blažo Raosavljević koji je jako blisko sarađuje sa Miodragom Božovićem je odlučio da sa pozajmice vrati reprezentativca Crne Gore

OFK Beograd je ispao iz lige pod dirigentskom palicom Dragana Gage Radojičića (juče promovisan u trenera Rudara), ali je Vladimir Jovović iza sebe ostavio sjajnu polusezonu - na 12 utakmica je postigao pet golova, upisao par asistencija, pa su u Crvenoj zvezdi vidjeli da posjeduje kvalitet.

Sportski direktor Blažo Raosavljević je potvrdio da će reprezentativac Crne Gore biti vraćen sa pozajmice...

"Sa pozajmica nam se vraćaju Manojlović, Stojanović i Jovović. Imamo potencijal“, rekao je Raosavljević koji blisko sarađuje sa trenerom Miodragom Božovićem i koji je Grofov dobar prijatelj.

A sa povratnicima koji su zadovoljili na pozajmicama, te sa pojačanjima o kojima se još ćuti (pojavljuju se imena Uroša Đurđevića, Boška Jankovića, Gojka Kačara, Marka Baše, Duška Tošića, Marka Simića...) Zvezda će napasti Ligu šampiona...

"Velika bi stvar za nas bila i Liga Evrope. Ne obećavamo ništa, nadamo se. Daćemo sve od sebe da bude sve to kako treba. Mi ne želimo samo da se plasiramo u neku od liga i budemo rival za poboljšanje gol-razlike. Imamo plan, ali ne idemo preko reda. Daj bože da se prvo plasiramo i obradujemo navijače. Koliko god da je poljuljana, Zvezda je uvijek Zvezda, i ostaće Zvezda. Magnet za mnoge igrače“, rekao je Raosavljević za Večernje novosti.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

luckson
# luckson 2016-05-27 09:19
Jeste li investitor u potrazi za financiranje ili u potrazi za

legitimna kredit? Umoran od Tražeći kredita i hipoteka? Imati

li bili presavijen od strane svojih banaka? Jeste li umorni od susreta pogrešne ljude,

plaćanje naknade unaprijed, bez nagrada? Trebate li kredit

očistiti svoje dugove / računa i pokretanje poslovanja? onda tvoj

Financijski trauma je gotova. Mi ponuditi kredite u različitim valutama

s vrlo niskom kamatnom stopom od 2% godišnje. Mi smo certificirani i povjerenje

dostojan. možemo vam pomoći s financijskom pomoći. Ako

zanima li se vratiti k nama

http://chosengerationloans.webs.com/
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Leonardo Sanchez
# Leonardo Sanchez 2016-07-09 22:45
Jeste li u potrebi za kredit? Želite li biti financijski stabilna? Ili želite proširiti svoje poslovanje? Nudimo poduzeća kredit, auto kredit, poslovni kredit, osobni zajam i Božić kredit? smo dati kredit na vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2% trajnu udobnost, koja je po dogovoru. Ova ponuda je otvoren za sve, molimo Vas da nas kontaktirate putem našeg e-maila na ()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
mrs felicia
# mrs felicia 2016-07-11 00:23
Jeste li u potrazi za poslovni kredit, osobni zajam, home kredit, auto
kredit, studentski kredit, debt consolidation krediti, unsecured krediti, poduzetnički
kapital, itd .. Ili si odbio kredit banke ili financijski
institucija za jedan ili više reasons.You u pravo mjesto za
Vaš kredit rješenjima! Ja sam privatni vjerovniku, ja davati kredite
tvrtkama i pojedincima na niskoj i pristupačne kamatnu stopu od
2%. Interes. Obratite nam se putem e-pošte:Hvala,
gospođa Stacy
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
JAMES STEEG
# JAMES STEEG 2016-08-09 02:36
Moje ime je JAMES ROSE nudimo napolje kredita kamatna stopa je 3%. Trebate li kredit? Ako da, kontaktirajte nas sa ovaj određeni e-mail: više informacija

Ime i prezime:
Iznos kredita:
Trajanje:
Država:
Adresa:
Broj telefona

bog te blagoslovio.

PORASTAO JE JAMES
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
davies ruth
# davies ruth 2016-11-21 08:26
Krediti za sve vrste namjene
Nudimo minimalni iznos od 10.000,00 eura do 1 milijun eura
Na niske kamatne stope od 2%
Zajam
Rok: do 25 godina, ovisno o iznosu kredita vam je potrebno.
Kupci moraju
Biti u dobi o f 18 godina
Ova transakcija je 100% siguran za sve clents
Za više informacija o kredit, kontaktirajte nas putem e-maila:
()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Leonardo Sanchez
# Leonardo Sanchez 2017-01-16 18:30
Trebate li kredit za pokretanje svoje poslovanje? nudimo kredit po kamatnoj stopi od 2% na individualne i korporativne organizacije kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila ()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
jack blessing
# jack blessing 2017-03-01 07:04
Dobiti kredit danas na 2% kamatne stope, kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila () Zainteresirani klijenti trebali molimo pošaljite upit na naš e-mail za pristupnicu i uvjetima. Probajte i uvjerite se, naše divne usluge koje ne prelaze radnih dana za obradu kredita i samo samo (1) Davatelji jedan sat prijenosa kredita.

EMAIL US DANAS NA ()

Topla Regard
JACK BLESSING
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Elena
# Elena 2017-05-30 08:58
Dragi tražitelji kredita

Imate li financijske poteškoće? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako se želite prijaviti za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte:

Ime:
Potrebni iznos zajma:
Trajanje kredita:
Broj mobitela:

Hvala ti i Bog blagoslovi
POVJERENJE
Elena
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
sandra walker
# sandra walker 2017-10-08 09:54
Zdravo,
Ja sam gospođa SANDRA WALKER koja radi pod FOUNDATIONOM KATOLIČKOG ZAJMA, odobravamo zajmove za životni vijek. Trebate li hitni zajam za brisanje dugova ili trebate kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li konsolidaciju ili hipotekarni zajam? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Dobili smo sredstva za ljude koji trebaju novčanu pomoć, koji imaju loše kreditne ili koji trebaju novac za plaćanje računa, da ulažu u posao po stopi od 3%. Želim koristiti ovaj medij kako bi obavijestio javnost da pružamo pouzdanu pomoć i korisnike, a mi ćemo biti spremni ponuditi vam zajam. Pošaljite nam mail: ()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
kroos
# kroos 2017-10-17 22:47
Zdravo,

Ja sam Aleksandar, moj zajmodavac, registrovani i prihvaćeni dugovi. Iskreniji ljudi od 5.000 do 1.000.000 evra sa kamatnom stopom od 3 do 5 godina sa 3% kamatnom stopom. Isplate se vrše u roku od tri mjeseca od datuma datuma kredita. Dati smo 3% kredita uz najnižu kamatnu stopu. Obezbeđene su usluge:
Lični krediti
Studentski krediti:
Poslovni krediti:

Ako ste zainteresovani za naš kredit, pošaljite e-poštu na:

Odmah zatražite kredit
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
IVANA LUKA
# IVANA LUKA 2017-11-16 01:31
Trebate li neposredni zajam za isplatu duga ili vam je potreban zajam za popravak vašeg posla? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte više tražiti jer smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme prolazili! Mi posudimo tvrtkama, privatnim subjektima i pojedincima s niskim interesom i pristupačnim cijenama od 2%. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: ()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
SORINA POPA
# SORINA POPA 2017-11-16 01:32
Zdravo,
moje ime je Sorina Popa,
  Želim koristiti ovaj medij kako bih savjetovao one koji traže zajam ovdje.
  Podnio sam zahtjev za kredit od oko 500 milijuna od žene u Rumunjskoj i izgubio sam oko 30 milijuna eura bez dobivanja zajma, npr
  bio je dvaput usmjeren na dvije različite žene u Sjedinjenim Državama
  i dalje nisam dobio moj kredit, moj posao je uništen u tom procesu.
Bogu slavu, u veljači 2017. upoznala sam jednog prijatelja koji me je predstavio vjerovniku, gospođi Roxana Peters i pomogla mi osigurati zajam u svojoj kreditnoj kompaniji
Želim vam iskoristiti ovu priliku da vam savjetujem da postoji mnogo prevarivača, pa ako trebate zajam i želite osigurati zajam, prijavite se preko gospođe Roxana Peters i možete je kontaktirati putem e-pošte: ( ). možete me kontaktirati i putem moje e-pošte: () ako imate bilo kakve sumnje
hvala ti
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
RAHEL COHRAN
# RAHEL COHRAN 2017-11-30 02:35
Zdravo.
Ja sam g. Rahel privatni zajmodavac koji daje životnom priliku zajmu pojedincima, poslovnim firmama, osiguranju itd. Da li ste u bilo kakvim finansijskim poteškoćama ili potrebni kredit za ulaganje ili vam je potreban kredit da biste platili svoje račune ne više kao mi smo ovde da sve finansijske probleme učinimo stvar prošlosti. Mi nudimo sve vrste kredita u bilo kojoj valutnoj denominaciji sa stopom od 2% bez prethodne naknade. Želim da koristim ovaj sjajni medijum da vas obavestim da smo spremni da vam pomognemo sa bilo kojom vrstom kredita kako bismo rešili taj vaš finansijski problem. Ako Da, onda se vratite sada putem e-pošte () za više detalja, VAŽITE DOBRODOŠLI.
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
fernan tina
# fernan tina 2017-12-02 19:29
Mislite li za dobivanje zajma? Jeste li ozbiljni potrebni hitni zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da ostvarite svoje želje, dajemo osobne zajmove, poslovne zajmove i kredite poduzećima i sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija. Kontaktirajte nas putem e-maila ()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Valeria Marco
# Valeria Marco 2017-12-24 14:35
Moje ime je Valeria Marco, pre 6 meseci, moj poslovni kolaps, nisam imao nade da ponovo dobijem svoj posao. Pokušao sam da pozajmim novac iz banke, ali nisam imao dovoljno novca na svojoj kreditnoj kartici i nema imovine kao kolateral za dobijanje zajma, a onda je moja vrlo bliza prijateljica Camila Diego, upoznala me sa nekim kreditorima preko interneta GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ta kreditna kompanija ove žene je mogla da mi da zajam od 160.000 evra bez imovine kao kolaterala ili kreditne kartice, ali mi je ona dala poverenje. Tako su moji prijatelji rekli sebi zašto sam sebično, pa sam odlučio da podelim ove informacije sa svima. Ako vam je potreban kredit od pouzdanog zajma, pozajmljivac kontaktirajte Ginu Morgan preko njene e-pošte:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Valeria Marco
# Valeria Marco 2017-12-24 14:35
Moje ime je Valeria Marco, pre 6 meseci, moj poslovni kolaps, nisam imao nade da ponovo dobijem svoj posao. Pokušao sam da pozajmim novac iz banke, ali nisam imao dovoljno novca na svojoj kreditnoj kartici i nema imovine kao kolateral za dobijanje zajma, a onda je moja vrlo bliza prijateljica Camila Diego, upoznala me sa nekim kreditorima preko interneta GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ta kreditna kompanija ove žene je mogla da mi da zajam od 160.000 evra bez imovine kao kolaterala ili kreditne kartice, ali mi je ona dala poverenje. Tako su moji prijatelji rekli sebi zašto sam sebično, pa sam odlučio da podelim ove informacije sa svima. Ako vam je potreban kredit od pouzdanog zajma, pozajmljivac kontaktirajte Ginu Morgan preko njene e-pošte:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
NIKITA MARKOVIC
# NIKITA MARKOVIC 2017-12-28 02:36
Zdravo,
Ja sam Nikita Marković, privatni zajmodavac koji daje zajmove za životne mogućnosti. Trebate li neposredni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? jeste li odbijeni od strane drugih banaka i financijskih agencija? Trebate li zajam za ujedinjenje ili obećanje imenovanja? Nemojte tražiti više jer smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme pretvorili u nešto u prošlosti. Mi posuđujemo sredstva pojedincima koji zahtijevaju financijsku pomoć, koji imaju loše kreditne ili potrebne novce za plaćanje računa, kako bi se prodali trgovcu na razini od 2%.
Želio bih iskoristiti ovaj medij kako bi mi navijestili da pružamo pouzdanu i korisnu pomoć i spremni smo Vam ponuditi zajam.
Pošaljite nam e-mail na:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
JAMES HENSHEW
# JAMES HENSHEW 2018-01-11 21:38
Trebate li zajmove s niskom kamatnom stopom? Jeste li odbijeni zajmovi od banke?
jer nemate kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od banke?
stres? Onda ste na pravom mjestu, kontaktirajte nas sada
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Elena
# Elena 2018-01-12 08:05
Kredit nudi povjerenje i ozbiljnost. Ja sam fizička osoba koja nudi zajam između pojedinaca i tvrtki, za sve ostale informacije, molimo kontaktirajte nas na:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Mr Jones
# Mr Jones 2018-01-21 00:25
Trebate hitan zajam za isplatu duga? Trebate li zajam za pokretanje novog posla? Trebate li osobni zajam? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas danas na e-mail:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
perezleonardo
# perezleonardo 2018-03-02 08:29
kredit! kredit! kredit !!!
Tražite uglednu i akreditovanu privatnu kreditnu kompaniju koja daje zajmove životnoj prilici. Mi nudimo sve vrste kredita na vrlo brz i lak način, lični kredit, auto kredit, Home Loan, Studentski zajam, Biznis kredit, investicioni kredit, konsolidacija duga i još mnogo toga. Da li su vas odbile banke i druge finansijske institucije? Da li vam je potreban kredit za konsolidaciju ili hipoteka? Ne tražite više kao što smo ovde da sve vaše finansijske probleme učinimo stvarima prošlosti. Mi kreditiramo sredstva osobama i preduzećima kojima je potrebna finansijska pomoć po stopi od 2%. Nije potreban broj socijalnog osiguranja i nije potreban kreditni pregled, 100% garantovano. Želim da koristim ovaj medij da vas obavestim da pružamo pouzdanu i korisničku pomoć i rado ćemo Vam ponuditi zajam.
Zato nam pošaljite e-mail danas: () da se prijavite za kredit.
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Mr Frederick
# Mr Frederick 2018-03-03 18:53
Trebate hitan zajam za isplatu dugova? Trebate li zajam za pokretanje novog posla? Trebate li osobni zajam? Nudimo sve vrste zajmova s kamatnom stopom od 2%. Kontaktirajte nas danas na e-mail:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Lola Daniel
# Lola Daniel 2018-03-11 10:59
zdravo

Da li vam je potreban hitan kredit da biste ispunili svoje finansijske potrebe? Nudimo kredite od 2000 do 50 000 000.00, pouzdani smo, snažni, brzi i dinamični, ne provjeravamo kredit i nudimo 100% garanciju za vanjske kredite tokom ovog perioda.

Takođe smo pozajmili celu valutu sa kamatom od 3% za sve kredite .... Ako ste zainteresovani, vratite nam se s ovom e-poštom.

Molim vas, vratite se nama, ako ste zainteresovani, sa

S poštovanjem,

Gospođo Lola Daniel

EMAIL:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
dennis
# dennis 2018-03-17 00:38
Kredit
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
dennis
# dennis 2018-03-17 00:38
Kredit
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
gina
# gina 2018-03-17 06:38
Moje ime je Gina Acampora i govorim kao najsretnija osoba u cijelom divljom svijetu danas i rekla sam sebi da će svaki vjerovnik koji će spasiti svoju obitelj iz naše loše situacije, ispričat ću ime cijelom divljem svijetu i ja sam tako Drago mi je što mogu reći da se moja obitelj vratila zauvijek jer sam imala potrebu za kreditom od 100.000 eura da bih započeo svoj život cijelo vrijeme, zbog moje profesije kao što sam ja samna mama, s 4 djece i cijelim se svijetom činilo da je visio na mene kada sam upoznao Boga poslao zajam Tvrtka koja je promijenila moj život i moju obitelj, i BOGA koji se bojala firme, Nora Mildred, bila je spasitelj Bog poslao spasiti moju obitelj uz zajam od 100.000 eura kontaktirati joj
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Mr Josh Hawley
# Mr Josh Hawley 2018-03-17 11:07
Zdravo,
Ja sam gospodin Josh Hawley, lični zajmodavac koji pruža zajmove životne mogućnosti pojedincima, institucijama, organizacijama i slično samo sa 2% kamatnom stopom bez ikakvog kolaterala .... Da li vam je potreban trenutni kredit da biste isplatili svoj dug ili Da li vam je potreban kredit da biste poboljšali svoje poslovanje? Banke i druge finansijske institucije su odbijene? Da li vam je potreban kredit za konsolidaciju ili hipoteka? Sve vaše brige su gotovo jer smo ovde da sve finansijske probleme učinimo stvarima prošlosti.
Kontaktirajte nas putem emaila () za više detalja ..

S poštovanjem!
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Mr James
# Mr James 2018-03-18 11:56
Da li vam je potreban kredit za plaćanje računa? Ili vaš posao, ako jeste, pošaljite nam e-poštu. E-mail: , zatim popunite ove informacije da biste registrovali svoje ime u našoj bazi podataka.

• Zatvori između 10.000 i 500.000 evra.

(1) Vaše ime:
(2) Obavezan iznos kredita:
(3) Broj telefona:
(4) Trajanje:
(5) Zemlja:
(6) Spol:

Hvala ti

G. James Hoffman
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
WORTHAM SAQUAN
# WORTHAM SAQUAN 2018-03-19 12:33
Prijavite se za brz i prikladan način kredita za plaćanje računa i nastavak financiranja Vašeg projekta u najjeftinijoj kamatnoj stopi od 3% da nas kontaktirajte danas putem: . Kredit je potreban ponudu za zajam, a najmanji iznos je 1.000,00. Odabir posuđivanja bilo kojeg novca, ja sam ovjerena registracija i zajmodavci Legit, možete nas kontaktirati danas ako ste zainteresirani za dobivanje ovog zajma, kontaktirajte me za više informacija o procesu kreditiranja kao što su uvjeti zajmova i iznos zajma preneseni na vas. Trebam vaš hitni odgovor ako ste zainteresirani.
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Williams
# Williams 2018-03-31 03:08
POTVRDE UGODNE PRISTUPNE ZAJMOVE PRIMIJENITE SADA:

Dobrodošli ste u tvrtku u ovoj tvrtki Dajemo osobni zajam
i poslovnih kredita samo po kamatnoj stopi od 2%. Zajam od 4.000 €
do 5000.000 €

Ako vam je potreban zajam za vašu tvrtku, kontaktirajte nas čim
moguće je obraditi obrazac zahtjeva za kredit

OBRAZAC ZA PRIJAVU ZAHTJEVA ISPLATE I POVRATAK ODMAH.

Puno ime____________________
Mjesto___________________
Zemlja____________________
Država________________________
Seks________________________
Broj telefona______________________
Potrebna količina zajma_____________
Trajanje zajma____________________
Svrha zajma________________________

Molimo vas da nam se obratite ako zainteresirani za više informacija putem našeg kontakta u nastavku

EMAIL:
WhatsApp / Viber: +234802796523
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Valeria Marco
# Valeria Marco 2018-04-05 10:11
Moje ime je Valeria Marco iz Španije. Pre 6 meseci, moj poslovni kolaps, nisam imao nade da ponovo dobijem svoj posao. Pokušao sam da pozajmim novac iz banke, ali nisam imao dovoljno novca na svojoj kreditnoj kartici i nema imovine kao kolateral za dobijanje zajma, a onda je moja vrlo bliza prijateljica Camila Diego, upoznala me sa nekim kreditorima preko interneta GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ta kreditna kompanija ove žene je mogla da mi da zajam od 160.000 evra bez imovine kao kolaterala ili kreditne kartice, ali mi je ona dala poverenje. Tako su moji prijatelji rekli sebi zašto sam sebično, pa sam odlučio da podelim ove informacije sa svima. Ako vam je potreban kredit od pouzdanog zajma, pozajmljivac kontaktirajte Ginu Morgan preko njene e-pošte:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
williams sarah
# williams sarah 2018-04-22 12:27
Pozdrav svima Williams Sarah
Jeste li tražili vjerodostojnike / vjerovnike / pactinici? Trebate li problem? Trebate li odmah financiranje? Trebate li neposredni problem da biste nadoknadili dug ili trebate kapital za poboljšanje svoje tvrtke? Dodatno svim vrstama problema od 2% za ljude, tvrtke i tvrtke u jasnim terminima i uključuju. Pozivamo svaku pjesmu za svaku narudžbu, jer se obratimo za dobivanje zajma. Pošaljite e-poštu na: ()
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
DONALD
# DONALD 2018-05-02 01:05
Zdravo zajam !, Mi smo kršćanska organizacija utemeljena da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće
ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune ili vam je teško. molimo kontaktirajte nas
danas po e-mail: za Bibliju kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onom koji kuca, vrata
će biti otvoren. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim te, ovo je za ozbiljno razmišljanje i Bog se boji ljudi
Primite naše iskrene pozdrave iz kršćanske organizacije Hvala E-mail:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Larry Fox
# Larry Fox 2018-05-08 16:22
Jeste li pokušali dobiti kredite od banaka bez uspjeha? Potrebno je hitno novac da se oslobode duga? Trebate li novac za proširenje ili uspostavu vlastitog posla? Dobiti zajam od jedne od vodećih britanskih tvrtki za zajmove. Za više informacija kontaktirajte putem e-pošte:
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
Derek Douglas
# Derek Douglas 2018-05-12 18:25
Pažnja,

Da li ozbiljno tražite kredit za osnivanje preduzeća ili isplatu svojih računa? Da li ste bili odbijeni od strane Banke ili drugih zajmodavaca? Ne brinite više zbog toga što smo ovde da vam pružimo ono što ste tražili bez odlaganja ili problema, ljubazno nas kontaktirajte putem e-maila ispod za više informacija danas;

E-mail:

S poštovanjem
Derek Daglas


Ponuda od 3%
Odgovori 0 0 ! Prijavi komentar
 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje