Janković ljut na sve: Da li ova ekipa zaslužuje kritike?

feb 23, 2018 - 21:32:42 Autor: Kategorija: Region
"Nikome nije teže od nas, jer u pitanju su naši životi i naše karijere", poručio je Marko Janković

Fudbaleru Partizana, reprezentativcu Crne Gore Marku Jankoviću, teško je pala eliminacija njegovog tima u šesnaestini finala Lige Evrope, ali čini se još teže kritike poslije poraza od Viktorije Plzenj.

Podjetimo, Partizan je na sinoćnjem gostovanju Plzenju izgubio 2:0, a budući da je u Beogradu bilo 1:1, dalje je prošao predstavnik Češke.

Janković je poslije kritika na račun igre "crno-bijelih" oglasio na Instagramu.

"Dupla kruna i prolazak grupne faze Lige Evrope! Da li ova ekipa stvarno zaslužuje kritike poslije rezultata kojima se niko nije nadao, poslije rezultata na koje se čekalo više od 10 godina??? Ljudi brzo zaboravljaju, to je najveći problem! Koliko god da volite ovaj klub, i koliko god dugo da navijate za njega, nikome nije teže od nas, jer u pitanju su naši životi i naše karijere", napisao je Janković.

"Dok su se pojedini 'herojski' oprostili od ovog takmičenja, mi smo ti koji odjednom ne zaslužujemo dres ovog kluba? Svaka čast momcima, ponosam sam na svakog od njih i srećan što sam svakog dana sa njima, a vama kojima ovo što smo postigli ništa ne znači, želim da svake godine gledate svoj voljeni tim kako igra Ligu Evrope, pa možda godinama shvatite koliko je to teško", poručio je Marko Janković.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje