Prvo sam rekao gdje u Izrael, a sada bih rado ostao (VIDEO+FOTO)

maj 24, 2016 - 10:45:18 Autor: Kategorija: Intervjui
Defanzivac, član mlade i B reprezentacije Crne Gore Boris Kopitović u intervjuu za ŠANSASPORT govorio i uspješnoj sezoni, te novom i specifičnom okupljanju naših reprezentativaca

Hapoel Akra nije uspjela da sačuva status prvoligaša u Izraelu, ali bez obzira na to, Boris Kopitović se s osmijehom pojavio na prvom treningu B reprezentacije Crne Gore. Standarni štoper naše mlade selekcije je, gledajući individualno, imao sjajnu godinu na obali Mediteranskog mora.

"Godina velikog iskustva u Izraelu. Mislim da sam pokazao da mogu da igram na višem nivou, tako da sam veoma srećan. Očekujem da na ljeto promijenim sredinu", poručio je Kopitović.

Nekadašnji defanzivac Budućnosti je dodao da interesovanje izraelskih prvoligaša uveliko postoji te da ga je tamošnji fudbal potpuno iznenadio...

"Prije nego što je trebalo da idem bio sam skeptičan. Ali, sada bih rado ostao. Mnogo se ulaže u ligu, imali su predstavnika u Ligi šampiona (Makabi Tel Aviv) , tako da je sve na visokom nivou", poručio je Kopitović i optimistično dodao: "Već postoje interesovanje. Imam kontakt sa tri kluba iz Izraela i ubrzo ću sve znati".

aaaaaakopitovic

Utakmica između A i B reprezentacije Crne Gore je svakako novitet u kratkoj istoriji našeg nacionalnog tima. Ujedno, i odlična prilika za igrače poput kojih je naš 21-godišnji sagovornik da se u što boljem svijetlu predstave Ljubiši Tumbakoviću.

"Svi smo tu u korist A selekcije, na nama je da se trudimo, pružimo maksimum i nametnemo se selektoru", poručio je Kopitović i za kraj dodao: "Lijep gest našeg Saveza (sav novac od prodaje ulaznica biće uplaćen na račun Dječjeg doma Mladost iz Bijele i Komanskog mosta u Podgorici) i pozvao bih što više navijača, a mi ćemo se potruditi da oni izađu zadovoljni". 

 

35

Utakmica je ove sezone Kopitović odigrao u svim takmičenjima za Hapoel Akru - postigao je tri gola.

8

Nastupa za mladu reprezentaciju Crne Gore ima nekadašnji štoper Budućnosti.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook