Burzanović za Šansasport: Bilo bi sramotno da se borimo za opstanak

dec 01, 2017 - 11:44:01 Autor: Kategorija: Intervjui
Iskra u subotu od 13 časova dočekuje Rudar

Iskra igra po sistemu toplo-hladno, ali je pobjeda u Radanovićima u prošlom kolu Crnogorskog fudbalskog šampionata učinila da porastu apetiti.

Danilovgrađani su na četvrtom mjestu sa 20 bodova, koliko imaju i Grbalj i Kom, pa se sada sanja i Evropa.

"S ovakvim igračkim kadrom je plasman u Evropu veliki cilj, ali samim tim i izazov za sve nas. Iskreno, mislim da bi bilo sramotno da se borimo za opstanak", rekao je vezista Iskre Goran Burzanović za portal Šansasport.

O opstanku, ipak, malo ko priča, svi su svjesni kvaliteta koji posjeduje Iskra.

"U boljoj smo poziciji na tabeli. Liga je takva - pobjedom napravite veliki korak naprijed, a porazom idete unazad. Bilo je i utakmica u kojima smo zaslužili više, u nekima smo morali da budemo i bolji, ali mislim da možemo da budemo zadovoljni", istakao je Burzanović.

Na redu je duel sa Rudarom sjutra u Danilovgradu, koji je razočaranje dosadašnjeg dijela sezone.

"Rudar ima kvalitet i svi to znaju. Takođe, ima i dobrog trenera. Pljevljaci imaju naše poštovanje, ali se nadam da ćemo se mi pitati", kaže Burzanović.

Sutjeska leti ka tituli, Budućnost je smijenila trenera Dragana Kažića.

"Sutjeska definitivno igra najbolji fubal, ima najbolju ekipu i odličnog trenera. Budućnost  je do sada pokazala da može da odigra veoma dobro, stigla je do polufinala Kupa, a bila je i ostaće najveći crnogorski klub. Oni najbolje znaju razloge zbog kojih su promijenili trenera, ali ovoj Sutjesci nije lako parirati", zaključio je Burzanović.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook