Vujačić za ŠS: Želimo u Evropu, tako da u svakoj utakmici idemo na pobjedu

maj 11, 2018 - 17:55:29 Autor: Kategorija: Intervjui
"Petrovac nam je uvijek neugodan suparnik, ali s obzirom da igramo na našem terenu, moramo to da iskoristimo", rekao je Igor Vujačić, kapiten Zete

Još samo četiri kola i - kraj. Toliko je, naime, ostalo do završetka sezone u Telekom Crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Sutjeska je obezbijedila titulu prvaka Crne Gore, Dečić ide u Drugu ligu, dok su pitanja ko će u Evropu, a ko u baraž i dalje otvorena.

Drugoplasirana Budućnost je na pragu Evrope, blizu je i trećeplasirana Mladost, koja, uz to, ima i mogućnost plasmana na međunarodnu scenu kroz Kup, jer joj predstoji finale protiv Igala.

Četvrti putnik, kako sada stoje stvari, tražiće se između Grblja, Zete i Rudara.

U predstojećem, 33. kolu Telekom CFL (sve utakmice zakazane su za subotu u 17 časova), Zeta će "na papiru" imati najlakši zadatak, s obzirom da će ugostiti Petrovac na "Trešnjici".

Za razliku od Zete koja traži vizu za Evropu, Petrovac juri bodove kojim bi izbjegao baraž, jer uoči četiri završne runde zauzima pretposljednje mjesto na tabeli CFL.

Stoga je i za jedne i za druge sjutrašnji meč veoma važan.

"Očekujem pobjedu, naravno. Međutim, neće biti lako, jer nam je Petrovac uvijek neugodan suparnik, a uz to se sada bori da izbjegne baraž. Ali, s obzirom da igramo na našem terenu, moramo to da iskoristimo. Želimo u Evropu, tako da na svakoj utakmici idemo na pobjedu", rekao je Igor Vujačić, kapiten Zete.

POGLEDAJTE KAKO JE IGOR VUJAČIĆ TIPOVAO UTAKMICE 33. KOLA TELEKOM CFL

U opticaju je još 12 bodova, a Zetu poslije duela sa Petrovcem očekuju susreti protiv Mladosti, Grblja i Rudara.

"Moramo prvo da pobijedimo Petrovac, pa tek onda da razmišljamo o sljedećim utakmicama. Mada, moglo bi se dogoditi da nam duel protiv Grblja na našem terenu bude ključni u borbi za Evropu, pogotovo ukoliko bi ostvarili trijumf protiv direktnog konkurenta. Naravno, tu je i Rudar, koji ima jak tim, dobre pojedince, tako da će biti velika borba do samog kraja. Ali, mi ćemo dati svoj maksimum da obezbijedimo plasman u Evropu", poručio je Vujačić.

Za kraj, Vujačić je prokomentarisao u borbu za opstanak, odnosno izbjegavanje baraža.

"Petrovac je trenutno najugroženiji, dok su Kom i Iskra u malo povoljnijoj situaciji. Mislim da će, na kraju, Kom uspjeti da izbjegne baraž", zaključio je Igor Vujačić, kapiten Zete.

POGLEDAJTE PONUDU KLADIONICE ŠANSA BET

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook