Injiges: Nisam zadovoljan, ali...

maj 19, 2017 - 11:02:53 Autor: Kategorija: Košarka
Fizički napredujemo iz dana u dan i ovo je tek početak

 

Košarkašice Crne Gore žestoko rade kako bi se što bolje spremile za Evropsko prvenstvo, koje će se od 16. do 25. juna održati u Češkoj. Sjajnu atmoseru nije pokvarilo ni ubjedljiv poraz od Srbije u prvom pripremnom meču na Zlatiboru - 72:40.

“Imali smo problema prethodnih dana zbog virusa i povreda, fizički napredujemo iz dana u dan i ovo je tek početak. Moramo da napredujemo u narednim mečevima i da podižemo nivo forme. Nijesam zadovoljan zbog grešaka koje smo pravili, ali ovo je tek prva utakmica. Ovo nije naš najbolji sastav i vjerujem da ćemo od naredne sedmice biti kompletni, kako bismo uz naporan rad dostigli željeni nivo forme”, rekao je naš selektor Roberto Injiges, za portal Košarkaškog saveza Crne Gore.

Reprezentacija na Zlatiboru odrađuje najvažniju fazu priprema za četvrto uzastopno učešće na Eurobasketu.

“Zadovoljna sam fizičkom spremom ekipe. Bilo je evidentno da nam nedostaje igra, „pet na pet“ ali akcenat je na tome da se upoznamo sa novim trenerom i njegovim zahtjevima. Imamo još dosta toga da radimo, a posebno jer nam nedostaju četiri igračice. Vjerujem da ćemo biti sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu, kako bi bile spremne za Eurobasket. Zadovoljna sam kako radimo sa novim selektorom, evidentno je da je u pitanju veliki profesionalac koji zna kako treba da se radi da bi se ostvario željeni rezultat. Imamo dovoljno vremena da se uigramo, a kada nam se pridruže i četiri igračice koje nam trenutno nedostaju, vjerujem da ćemo dostići željeni nivo igre”, kazala je kapitenka Jelena Škerović.

kscg.me - sansasport

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook