Tanjević: Imam želju da nastavim, ali dao bih mjesto Radonjiću ili Ivanoviću

sep 11, 2017 - 10:25:01 Autor: Kategorija: Košarka
"Ja bih ovo dao Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću. Znao bih da bi mogli bolje... Mlađi su, jači, to treba životom izgurati", rekao je popularni Boša

Crnogorska košarkaška reprezentacija vratila se iz Istanbula nakon eliminacije sa Eurobasketa u osmini finala.

Crna Gora se plasirala među 16 najboljih, ali način na koji je završila takmičenje veoma je bolan - izgubila je od Letonije sa 100:68.

"Poraz ne može, a da ne ostavi traga. Ali, ne mogu ništa da prebacim igračima, jer je Letonija bila toliko dominantna. Bila je fantastična", rekao je selektor Bogdan Tanjević.

"Posljednja utakmica mi je ostala kao čemer. Ukupan rezultat je bio relativno dobar. Zapao nas je najteži protvnik u osmini finala. U grupi smo bili pristojni. Hrvatsku smo mogli i da dobijemo. Kada se sve sabere - zadovoljan sam", kazao je Tanjević.

Već u novembru kreće novi ciklus, početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zakazani su dueli sa Španijom, Slovenijom i Bjelorusijom.

Sa Tanjevićem ili bez njega - to je i dalje pitanje...

"Ja imam želju, naravno. Napravili smo selekciju. Ali, ja bih ovo dao Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću. Znao bih da bi mogli bolje... Mlađi su, jači, to treba životom izgurati... Novembar je sjutra, a pitanje je ko će moći da igra i neće zbog dobro poznatih stvari u evropskoj košarci...", istakao je Tanjević. 

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje