Deura: Znamo koliko je teško igrati u Crnoj Gori

nov 14, 2017 - 18:34:16 Autor: Kategorija: Košarka
Reprezentativke BiH se nadaju pobjedi u Podgorici

Savladana je Slovačka u “Skenderiji” u nedelju, a košarkašice Bosne I Hercegovine žele da prvi ciklus kvalifikacija za EP 2019. godine okončaju maksimalnim učinkom.

Za to će im biti potrebna pobjeda protiv Crne Gore u Podgorici, u šta vjeruju.

Da li je to optimizam sa ili bez pokrića, pokazaće se sutra veče u dvorani “Verde”.

- Utakmica protiv Slovačke je protekla u skladu s našim očekivanjima. Spremili smo se za Slovakinje i na pravi način odgovorile zadacima u odbrani i napadu. U tom meču smo se istrošile, ali bitno je da smo startali kvalifikacije pobjedom. Sada nas očekuje utakmica protiv još kvalitetnijeg protivnika na gostujućem terenu. Znamo koliko je teško igrati u Crnoj Gori, ali idemo da damo maksimum i da pokušamo da ostvarimo novi trijumf - rekla je kapiten Milica Deura.

Jedna od boljih u meču sa Slovakinjama bila je Irena Vrančić.

- U sastavu Crne Gore igraju odlične košarkašice, neke nastupaju u WNBA ligi. Imaju odlične igračice na svim pozicijama, a dugo su zajedno, dok smo se mi tek okupili i novi nam je trener. Domaći teren u ovim utakmicama mnogo znači. Nama je protiv Slovačke publika bila šesti igrač, a Crnogorke uvijek imaju punu dvoranu. Mislim da će pritisak u tom meču biti na nama - objasnila je članica rumunske Aleksandrije. 

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook