Đorđević: Bili smo spori u napadu

sep 13, 2018 - 23:08:00 Autor: Kategorija: Košarka
Selektor Srbije nezadovoljan kretanjem lopte

Iako je u odnosu na prethodne “prozore” u kvalfikacijama za SP bila jača za Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu, Srbija je u važnom meču poražena od Grčke.

Opšta je ocjena iz tabora “orlova” da nisu ličili na sebe, a Aleksandar Đorđević nije bio zadovoljan igrom u napadu.

S obzirom na kvalitet igrača koje ima, svega 63 datih poena je malo.

- Grčka je danas igrala snažnije. U pojedinim momentima utakmice bili su jako snažni fizički, a to je veoma potrebno u ovakvim utakmicama. Nismo našli našu najbolju formu. Ofanzivno se lopta nije kretala, bilo smo jako spori. To je nešto o čemu moramo da pričamo i da to vježbamo. Ovo nije način na koji mi igramo niti kako treniramo. Obično imamo više asistencija, oko 30 po meču, a danas smo imali manje od pola od toga (14). A to nije dobro - rekao je Đorđević.

Sa ocjenom selektora se složio i centar Nikola Milutinov.

- Bila je ovo teška utakmica za nas danas. Igrali smo jako loše. Prije svega smo u defanzivi bili loši, a u napadu smo bili spori. Moramo da napredujemo u odnosu na ovu partiju jer ovo nije ono kako mi igramo. Nije ono što vježbamo. Moramo da popravimo neke stvari u narednim mečevima. Vjerujem u naš tim i mislim da možemo da pobijedimo svakoga ako igramo našu igru. Ali danas nismo bili mi. Nismo igrali kako znamo i zato smo izgubili - rekao je član Olimpijakosa.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook