Klark i Zoričić oduševljeni uslovima u "Morači"

sep 13, 2018 - 17:19:52 Autor: Kategorija: Evropska kosarka
Podgorička dvorana spremna za elitno takmičenje

Predstavnci Evrolige bili su danas u zvaničnoj posjeti dvorani “Morača”, sa ciljem da izvrše sve potrebne kontrole tehničkih prilagođavanja postavljenim standardima.

Vođa tima, Ros Klark, delegiran od strane IMG Productions, i Zoran Zoričić, direktor produkcije Sport kluba, prilikom sastanka sa Draganom Bokanom, predsjednikom Budućnost Volija, nisu krili zadovoljstvo postignutim.

- Došli smo sa visokim očekivanjima, ali moram priznati da smo potpuno impresionirani. Zadivljeni smo šta ste i koliko uradili u ovako kratkom roku i od srca vam čestitam na tome. Sportski centar izgleda odlično, vaši navijači će biti oduševljeni. Svi potrebni tehnički standardi ispoštovani su do najsitnijih detalja. Pored toga, učinjeno je i više od toga, svi uslovi su na viskom nivou - izjavio je Klark.

Zoričić je bio oduševljen uslovima u podgoričkoj dvorani.

- Prije svega ću reći da ovako nešto na području koje pokrivamo do sada nismo imali. Sva naša očekivanja su prevaziđena, izuzetno sam zadovoljan kao neko ko je odgovorno lice za prenose koje će gledati milioni ljudi, da smo u prilici da zahvaljaujući Budućnost Voliju imamo mogućnost da realizujemo svoj rad na najvišem nivou. Čestitam gospodinu Bokanu i njegovom timu na odlično obavljenom poslu - zaključio je Zoričić.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook