Mejveder: Mekgregor je favorit u "borbi vijeka"

avg 11, 2017 - 20:01:29 Autor: Kategorija: Borilački sportovi
"Nisam borac kakav sam bio", priznaje čovjek zvani Mani (novac)

Bivši svjetski šampion u boksu Flojd Mejveder Džunior otkrio je razloge zbog čega smatra da je UFC šampion Konor Mekgregor favorit u njihovom meču u Las Vegasu.

Amerikanac i Irac će se boriti 26. avgusta, a svaki od boraca mogao bi da zaradi po 100 miliona dolara.

"Kada pogledate mene i Mekgregora na papiru, on je viši od mene, ima duže ruke i veći je čovjek od glave do pete. Mnogo je mlađi od mene, ja se neko vrijeme nisam borio i ušao sam u četrdesete. Dakle, ako stavite sve na papir i pogledate to, sve vodi prema tome da je Irac favorit", rekao je Mejveder. 

Njegov odgovor iznenadio je sve prisutne, pa je potom objasnio svoju izjavu i zbog čega smatra da čovjek bez profesionalnog meča može da bude favorit protiv boksera koga mnogi smatraju najvećim ikada. 

"Ja nisam isti bokser kakav sam bio prije dvije godine, a kamoli kakav sam bio prije pet godina. Izgubio sam korak, bokser kakav je Andre Berto nije smio doći do sudijske odluke sa Flojdom Mejvederom, a tada sam imao 38".

"Očigledno je kako sam sa godinama pao u formi jer sam dozvolio takvom bokseru da protiv mene izdrži 12 rundi. Nisam bokser kakav sam bio, prije sam imao 90 odsto pobjeda nokautom".

"Činjenica je da sam negdje tokom karijere opao. Ne kažem da više nisam vrhunski bokser, niti da više ne znam da boksujem. Samo kažem da više nisam borac kakav sam bio”, objasnio je Amerikanac.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook