Džošua tehničkim nokautom u 7. rundi porazio Povetkina (VIDEO)

sep 23, 2018 - 11:03:21 Autor: Kategorija: Borilački sportovi
Rus je bio bolji u prvih šest rundi, ali nije izdržao nalet Britanca u sedmoj

"Vembli" je sinoć bio ispunjen do posljednjeg mjesta, svi su željeli da gledaju Entonija Džošuu, koji je tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio  Aleksandra Povetkina.

Britanac u prvih šest rundi nije izgledao dobro, iskusni Rus je dominirao, ali je svjetski šampion napao i nokautirao rivala.

"Povetkin je bio veliki izazov, to je dokazao večeras sa sjajnim lijevim krošeima i udarcima iz kontri. Dao sam sve od sebe, znao sam da ima jaku glavu, ali slabo tijelo, pa sam kombinovao udarce. Završilo je u sedmoj, moglo je u devetoj, pa čak i otići u 12 rundi. Bitno je samo da sam pobijedio i da sam se vratio nokautima", rekao je Džošua

Džošua ponovno u ring izlazi 13. aprila, ali njegov protivnik još nije poznat. Mogao bi to biti pobjednik meča  Diontej Vajlder - Tajson Fjuri, ili Dilijan Vajt.

"Za večeras smo završili posao i sada ćemo razmišljati o 13. aprilu. Koga biste željeli za mog sljedećeg protivnika? Meni je svejedno.  Čekam da se jave izazivači. Srećno obojici (Fjuri i Vajlderu, op.a), ali vidjećemo ko će to biti", poručio je Džošua.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook