"Molio sam boga da me ostavi samog u kavezu sa onim klovnom"

okt 09, 2018 - 10:10:00 Autor: Kategorija: Borilački sportovi
Habib Nurmagomedov otkrio šta ga je kopkalo pred meč sa Konorom Mekgregorom

Habib Nurmagomedov, neporaženi šampion svijeta u lakoj kategoriji UFC-a, dočekan je kao heroj u Dagestanu.

Nurmagomedov je prije dva dana odbranio titulu u Las Vegasu, pošto je u jednoj od najvećih borbi svih vremena pobijedio Konora Mekgregora.

Rus je u 4. rundi uhvatio rivala u "kragnu" i natjerao ga da preda borbu u kojoj je Habib bio dominantan od prvog minuta.

"Molio sam se bogu za jedno - da me ostavi samog u kavezu sa tim klovnom. Tražio sam to od njega svaki dan", rekao je Nurmagomedov na dočeku pred punim stadionom u Dagestanu. 

Poslije borbe je preskočio ogradu i napao Konorove članove tima jer su, kako kaže, stalno vrijeđali njegovog oca, porodicu i vjeru. 

"Molio sam se da ne budemo povrijeđeni, da završimo mjerenje, povratimo snagu i na kraju budemo zaključani u kavezu. Mnogo toga je rečeno van kaveza, a ja sam ponavljao da, kada se vrata oktagona zatvore, ne odgovaram za svoje postupke"

Zbog toga je mogao da ostane bez pojasa, ali Irac nije podigao optužnicu i Nurmagomedov je kažnjen oduzimanjem dva miliona dolara. Pojas je dobio na stadionu Anžija u Mahačkali, gdje se hiljade navijača spustilo na teren da slavi sa njim.

"U vezi sa onim što se desilo kasnije, neki kažu da sam pogriješio, a neki da sam učinio pravu stvar. Ne možete orla ograničiti u kavezu"

Za kraj, imao je poruku za Mekgregora. 

"Prvo što sam htio da mu pokažem jeste razlika između naših ljudi i njegovih ljudi. Mi znamo našu istoriju, pretke i sve ono što su prošli. Ništa ne može da nas slomi", završio je Nurmagomedov.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook