Fetel: Moram napraviti posljednji korak

jan 09, 2018 - 14:34:13 Autor: Kategorija: F1
"Ako pogledate u prošlost, posljednji korak je uvijek i najteži. Da li će on zavisiti od mene, to ćemo vidjeti, ali ako bude tako, biću spreman za taj korak", poručio je Sebastijan Fetel

Vozač Ferarija, Njemac Sebastijan Fetel, prethodne sezone nije uspio da dođe do titule, iako je imao dobar početak šampionata.

Međutim, Fetel je najavio da će u predstojećoj sezoni pokušati da napravi korak više, te preuzme tron od Britanca Luisa Hamiltona iz Mercedesa.

"Pravilnik ostaje više-manje isti. Mislim da imamo dobru i dobru patformu, koju možemo nadograditi, pa se nadam da ćemo biti bolji nego prošle sezone", rekao je Fetel, pa nastavio:

"Ono što moramo napraviti jeste taj posljednji korak. Ako pogledate u prošlost, posljednji korak je uvijek i najteži. Da li će on zavisiti od mene, to ćemo vidjeti, ali ako bude tako, biću spreman za taj korak", poručio je Fetel.

Ferarijev vozač je dodao da njegova ekipa još od prošle sezone radi na novom bolidu.

"Počeli smo još tokom prošle sezone, a sada nastavljamo. Pokušavamo da napravimo što brži bolid, što snažniji, pa ćemo vidijeti gdje smo kada počne sezone. Rekao bih da smo na pravom putu da, konačno, prekinemo dominaciju Mercedesa", zaključio je Fetel.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook