Fetel: Imam dobar bolid, imam čime da "igram", ali...

sep 25, 2018 - 17:44:12 Autor: Kategorija: F1
"Imam i dalje dobre šanse, ali pitanje je koliko se one mogu poboljšati od ovog trenutka", rekao je Sebastijan Fetel, vozač Ferarija

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel izjavio je da je sebi najveći neprijatelj, te da je sam kriv što trenutno zaostaje 30 bodova za liderom šampionata Formule 1, Luisom Hamiltonom iz Mercedesa.

"Definitivno sam sebi najveći neprijatelj. Mislim da imam dobar bolid, imam čime da 'igram'. Ali, Hamilton je lider, on je taj kojeg treba da pokušam da pobjedim. Imam i dalje dobre šanse, ali pitanje je koliko se one mogu poboljšati od ovog trenutka", rekao je Fetel.

Njemački vozač je svjestan da je mogao više u dosadašnjem dijelu sezone.

"Normalno je da imaš osećaj da si mogao neke trke da odvezeš bolje, iz raznih razloga. Ima i trka u kojima sam mislio da nećemo biti tako dobri, a na kraju smo bili. Najvažnije je da ja znam šta se desilo, da mogu da objasnim, a onda ostali mogu da misle šta hoće i da imaju svoj stav o tome. Ne fokusiram se na to šta smo mogli da uradimo drugačije, ili šta smo mogli da izbjegnemo, nego na ono što slijedi", zaključio je Fetel.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook