SKANDAL u Splitu: Napadnuti vaterpolisti Zvezde, jedan se spasio skokom o more! (VIDEO)

feb 09, 2019 - 16:03:29 Autor: Kategorija: Vaterpolo
Splitska policija traga za napadačima

Skandal u Hrvatskoj - vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su danas u Splitu!

Uoči duela protiv domaćeg Mornara, koji je na programu večeras od 20.30 časova u okviru Regionalne lige, četvorica vaterpolista Zvezde izašla su u šetnju, te sjeli u kafić na Rivi.

Međutim, tada su ih napala petorica huligana, vaterpolisti srpskog tima su se razbježali, a jedan se spasio skokom u more.

"U 13.40 časova primili smo dojavu da je na Rivi napadnuta jedna osoba. Po izlasku na mjesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more prevezli smo do hotela da se presvuče. U toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje", saopštili iz splitske policije, koja, kako se navodi, traga za napadačima.

Jelenić: Sramota, katastrofa...

Predsjednik Vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić izjavio je da je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu po dobijanju nekoliko udaraca od petorice napadača, ali i da nije teže povrijeđen. 

Jelenić je u izjavi Tanjugu rekao da je Kralj morao da ide u lokalnu policiju da bi dao izjavu i da se osjeća dobro, prema njegovim informacijama iz Hrvatske. 

"Napadnuti su u kafiću na Rivi, Kralj je morao da skoči u more, a ostala trojica su uspjela da pobjegnu. To je katastrofa, igrači su, a ne navijači. Sramota, šta bih drugo rekao", kazao je Jelenić. 

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje