Adžić nakon žrijeba: To smo i željeli

jun 27, 2017 - 17:27:01 Autor: Kategorija: Rukomet
"Želja nam je da odigramo što više jakih utakmica, da bismo vidjeli gdje smo u odnosu na najbolje uoči početka izbornih takmičenja za Olimpijske igre", rekao je Adžić

Selektor rukometašica Crne Gore Dragan Adžić zadovoljan je ishodom žrijeba za Svjetsko prvenstvo, koji je našoj reprezentaciji dodijelio Rusiju, Brazil, Dansku, Japan i Tunis.

"Dobili smo protivnike kakve smo htjeli. Želja nam je da odigramo što više jakih utakmica, da bismo vidjeli gdje smo u odnosu na najbolje uoči početka izbornih takmičenja za Olimpijske igre. Neke od tih reprezentacija moramo pobijediti da bismo došli do kvalifikacija za Tokio”, rekao je Adžić.

Rusija je olimpijski šampion, Brazil je svjetski prvak iz 2013. godine, Danska odavno rukometna sila...

"Japan je u usponu", upozorio je Adžić.

Do početka šampionata ima vremena da se tim koji je doživio promjene uigra bolje, a da mlade igračice dobiju još iskustva.

"Čekaju nas mečevi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sa Italijom i Slovačkom, zatim utakmice u Ligi šampiona, tako da vjerujem da ćemo dobiti i na iskustvu i na kvalitetu. Nadam se, prije svega, da će djevojke biti zdrave, da ćemo biti u kompletnijem sastavu nego protiv Bjelorusije u baražu, kao i da ćemo pružiti više nego na posljednjem velikom takmičenju”, istakao je Adžić.

Svjetsko prvenstvo igra se od 1. do 17. decembra u Njemačkoj.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook