Budućnost sjutra kreće u 22. misiju Lige šampiona, Adžić poručio: Želimo u glavnu rundu

okt 06, 2017 - 15:54:47 Autor: Kategorija: Rukomet
"Počinje Liga šampiona i za nas je svaka utakmica praznik", kazala je kapiten Budućnosti Milena Raičević

Primarni cilj podmlađene ekipe Budućnosti u novoj sezoni Lige šampiona biće da odigra što više utakmica, kazao je trener Dragan Adžić na konferenciji za novinare uoči početka nove sezone, 22. u elitnom klupskom takmičenju za najtrofejniji crnogorski klub. 

Budućnost će u subotu (19 sati) u Sportskom centru "Morača", u prvom kolu D grupe, ugostiti njemački Bitinghajm.

Adžić je istakao da bi bilo fenomenalno kada bi bio izboren plasman u glavnu rundu.

"Primarni cilj je da odigramo što više utakmica u Ligi šampiona, da talentovane igračice rastu kroz te utakmice. Bilo bi fenomenalno da izborimo glavnu rundu. To je projekcija za ovu godinu i vjerujem da je možemo ostvariti. Imamo izuzetne protivnike u grupi, neće biti lako igrati ni sa jednom ekipom", rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

Adžić je kazao da vjeruje u dobru sezonu, navodeći da je neminovno da bude i padova u igri i rezultatu.

"To je sezona koja će puno značiti djevojkama i koja će pokazati potencijal koji posjeduje. Posljednje dvije godine maksimalno smo posvetili pripremi za ono što slijedi od sjutra. Vjerujem u dobar rad i odnos djevojaka, koji će rezultirati dobrom sezonom", kazao je Adžić, dodajući da Budućnost već na startu takmičenja očekuje težak rival, sa puno internacionalki.

Kapiten Budućnosti Milena Raičević, koja igra 11. sezonu u Ligi šampiona, kazala je da je Bitinghajm prvak Njemačke i da je sastavljen od reprezentativki Njemačke, Danske i Holandije.

"Ozbljna ekipa, dosta smo je analizirali. Vjerujem da ćemo igrati na pravi način. Počinje Liga šampiona i za nas je svaka utakmica praznik. Želja nam je da u svakoj damo maksimum", kazala je Raičević.

Talentovani bek Đurđina Jauković smatra da je odbrana ključ uspjeha u premijernom meču ove sezone.

"Ukoliko budemo igrali odbranu kao protiv Vardara u posljednjem meču, možemo se nadati. Iz dobre odbrani i odbrane golmana, kreće i dobra tranzicija", rekla je Jauković.

Duel, kojom će Budućnosti početi 22. sezonu u najkvalitetnijem klupskom rukometnom takmičenju u Evropi, počeće u 19 sati.

Ulazi u Sportski centar "Morača" biće otvoreni od 17 sati, a ulaz je slobodan.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook