Srčani udar, koma, pa osmijeh: Đukanović se izvukao

nov 02, 2017 - 10:30:14 Autor: Kategorija: Rukomet
"Aiks se zahvaljuje svima koji su poslali poruke podrške našem golmanu, koji vam ovog jutra šalje osmijeh", poručili su iz Aiksa

Bivši golman reprezentacije Srbije Slaviša Đukanović, koji je početkom sedmice doživeo srčani udar, preživio je "kritični period".

Tome u prilog svjedoči i fotografija napravljena jutros u bolnici u Marselju, na kojoj se vidi nasmijani Đukanović, koji je podigao tri prsta, pokazujući da je na putu oporavka.

Podsjetimo, 38-godišnji golman francuskog Aiksa, na čijem mu je treningu i pozlilo, u ponedjeljak je hitno prevezen u bolnicu. 

Ljekari su ga potom uveli u vještačku komu, kako bi stvorili boljr uslove za njegov oporavak, a kritična je bila upravo prva noć.

Đukanović je uspio da prebrodi najtežu noć, poslije čega je probuđen iz kome. Kako sada stoje stvari, oporavak ide u dobrom pravcu.

"Naš klub je u srijedu izgubio (od Monpeljea sa 28:32), ali je Miša izvojevao veoma važnu pobjedu! Aiks se zahvaljuje svima koji su poslali poruke podrške našem golmanu, koji vam ovog jutra šalje osmijeh!", poručili su iz Aiksa.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje