Bivši hrvatski reprezentativac igra za Srbiju?

nov 03, 2017 - 20:12:55 Autor: Kategorija: Rukomet
Stefan Vujić će biti na spisku selektora "orlova" Jovice Cvetkovića

Rukometaši Srbije bi na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj mogli da dobiju pojačanje iz redova domaćina - bivši hrvatski reprezentativac Stefan Vujić će biti na spisku selektora "orlova" Jovice Cvetkovića.

Iskusni trener je poručio da ljudi iz Rukometnog saveza Srbije rade na rješavanju papirologije za srednjeg beka Steaue kako bi mogao da bude kandidat za sastav na EP 2018.

"Kandidat za EP biće i Stefan Vujić iz rumunske Steaue. Kada sam pričao o organizaciji igre, on bi mogao da ima rolu srednjeg beka potpuno posvećenog ekipi. Iskusan je igrač, nastupao je za Hrvatsku. Rođen je u Hrvatskoj, roditelji su mu Srbi i od skora ima srpsko državljanstvo. Stefan je organizator igre, borac, ratnik, realizator, dobar u odbrani i napadu. Volim takve igrače", rekao je Cvetković, a prenosi sajt RSS.

Vujić je 1991. godine rođen u Rijeci, a karijeru je gradio preko hrvatskih klubova Poreča i Zagreba, a bio je u francuskim klubovima Nantu i Istru.

Igrajući za Zagreb je postigao najljepši gol u Ligi šampona u sezoni 2014/2015.

Upravo se selekcije Hrvatske i Srbije sastaju prvog dana EP u Splitu u A grupi, u kojoj su još Švedska i Island. Vujić, koji je rođen u Rijeci, sigurno će imati "vreo" doček.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje