RSCG potvrdio: Johanson novi selektor "lavica", želimo najbolji sastav na SP

nov 19, 2017 - 16:19:29 Autor: Kategorija: Rukomet
"U želji da se na predstojeće Svjetsko prvenstvo ode u najboljem sastavu i postigne što bolji rezultat, UO je na elektronskoj sjednici jednoglasno odlučio da novi selektor bude Johanson", piše u saopštenju Rukometnog saveza Crne Gore

Šveđanin Per Johanson novi je selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, odlučio je Upravni odbor Rukometnog saveza.

On će na klupi "lavica" naslijediti Dragana Adžića.

U saopštenju dosatavljenom medijima ne navodi se da li je Adžić smijenjen ili je podnio ostavku.

"U želji da se na predstojeće Svjetsko prvenstvo ode u najboljem sastavu i postigne što bolji rezultat, UO je na elektronskoj sjednici jednoglasno odlučio da novi selektor bude Johanson", piše u saopštenju.

Navodi se da RSCG odaje puno poštovanje i zahvalnost Adžiću za sve što je uradio u proteklih osam godina na klupi nacionalnog tima.

"RSCG ostaje otvoren za buduću saradnju na nekom novom projektu sa našim najtrofejnim trenerom, jer nacionalni tim i ŽRK Buducnost su naši zajednički projekti", piše u saopštenju.

Saopšteno je da ženska seniorska reprezentacija sa novim selektorom nastavlja sa radom po već utvrđenom i usvojenom programu rada.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje