Mijatović: Do sada nismo ispunili obećanje, nadam se da ćemo uspjeti u Hrvatskoj

jan 09, 2018 - 16:01:09 Autor: Kategorija: Rukomet
"Idemo spremni da se borimo, da izginemo na terenu i da, uz malo sreće, ostvarimo prvu pobjedu", rekao je Vasko Ševaljević

Rade Mijatović, golman rukometne reprezentacije Crne Gore, poručio je da će njegovi saigrači i on na dati sve od sebe da predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj ostvare prvu pobjedu na velikom takmičenju.

"Pred svako Prvenstvo dajemo obećanja da ćemo ostvariti tu dugo očekivanu prvu pobjedu. Do sada ta obećanja nismo ispunili, ali se nadam da će na Evropskom prvenstvu doći i to", rekao je Mijatović, pa nastavio:

"Pred nama je veliki zadatak da pokažemo da možemo da igramo i bez onih kojih su, vjerovatno, u kvalifikacijama dali najviše. Da potvrdimo da smo kolektiv i u teškim situacijama, da dokažemo sebi i javnosti da smo pravi momci i da možemo da ostvarimo pobjedu. Želimo da izborimo drugi krug takmičenja i tamo napravimo nešto više", kazao je Mijatović. 

Bek crnogorske selekcije Vasko Ševaljević poručio da su njegovi saigrači i on spremni da izginu na terenu.

"Odsustvo Borozna je veliki hendikep, ali koga nema bez njega se mora i može", rekao je Ševaljević.

"Nismo u poziciji da prijetimo, ali se nikome nećemo ni predati. Daćemo sve od sebe da ostvarimo prvu pobjedu, ali znamo da neće biti lako, imajući u vidu rivale u grupi. Idemo spremni da se borimo, da izginemo na terenu i da, uz malo sreće, ostvarimo prvu pobjedu. Plasman u drugi krug bio bi veliki uspjeh", rekao je Ševaljević.

Crnogorska selekcija igraće na EP u grupi sa Njemačkom, Slovenijom i Makedonijom.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook