Nije bilo udesa, Borozan pao preko bankine!

jan 11, 2018 - 15:09:15 Autor: Kategorija: Rukomet
Cetinjanin je pao preko bankine pored puta, kada je izašao iz automobila

Vuko Borozan će zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo za rukometaše u Hrvatskoj, na kojem „lavovi” od 13. do 17. januara igraju u grupi C sa Njemačkom, Makedonijom i Slovenijom.

Prva informacija je bila da je zvanično najbolji sportista Crne Gore doživio povredu butnog mišića i ramena u saobraćajnom udesu, ali je istina sasvim drugačija - 23-godišnji Cetinjanin je pao preko bankine pored puta, kada je izašao iz automobila!

„Dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Cetinje je, u noći 18/19.12.2017 godine u 1.55 časova, obavijestio dežurni ljekar iz Jedinice za hitnu medicinsku pomoć u Cetinju da je kod njih primljen V.B. (24) iz Cetinja, sa povredom u predjelu glave i da je on nakon ukazane ljekarske pomoći upućen u bolnicu 'Danilo I' u Cetinju na Odjeljenje hirurgije”.

„Na lice mjesta je upućen policijski službenik koji je obavio razgovor sa V.B. i njegovim ocem P.B. Oni su mu saopštili da je V.B. zadobio povrede kada se na magistralnom putnom pravcu Cetinje - Podgorica, u mjestu Dobrsko selo, prilikom izlaska iz vozila, a kojim je inače upravljala njegova vjerenica, spotakao preko bankine i pao, kada je i zadobio povrede”.

„Dežurni ljekar Odjeljenja Hirurgije bolnice 'Danilo I' u Cetinju je saopštio policijskom službeniku da se radi o lakim tjelesnim povredama, što je i konstatovano u službenoj zabilješci koju je tom prilikom sačinio policijski službenik”, piše u odgovoru Uprave policije na pitanje „Vijesti” o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povrijeđen najbolji crnogorski rukometaš.

Vijesti.me

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook