"Lavovi" se vratili iz Hrvatske, Pejović jasan: Sa Borozanom bi bila druga priča

jan 19, 2018 - 13:11:01 Autor: Kategorija: Rukomet
"Kada se prvi put desi da svi budemo zdravi za veliko takmičenje, mislim da neće biti nikakvih problema", poručio je Grbović

Crnogorski rukometaši su se juče vratili sa Evropskog prvenstva na kojem su upisali sva tri poraza - od Njemačke, Makedonije i Hrvatske.

Razočaranje je veliko, pogotovo što "lavovi" nisu skuplje prodali kožu u makar dvije od tri utakmice u grupi.

"Polagali smo velike nade u prolazak, nismo uspjeli. Razočarani smo, ali smo se borili. Idemo dalje, nadamo se da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo", rekao je Nemanja Grbović i dodaje:

"Ispostavilo se da ne bismo prošli i da smo dobili Makedoniju. Prva utakmica je uvijek najteža, a izgleda nismo ni imali snage za Evropsko prvenstvo. Eto, ja nisam igrao tri mjeseca i nastupao sam pod bolovima i dobio nove povrede".

Crna Gora opet nije bila kompletna...

"Kada se prvi put desi da svi budemo zdravi za veliko takmičenje, mislim da neće biti nikakvih problema", poručio je Grbović.

Jedan od najiskusnijih igrača u reprezentaciji, Žarko Pejović, smatra da bi sve bilo drugačije da je u timu bio Vuko Borozan.

"Htjeli smo da sve izgleda mnogo bolje, ali moramo da budemo svjesni da je ovo bio maksimum bez Borozana, sa povredom Simića pred početak šampionata i onako lošim otvaranjem prvenstva protiv Njemačke. Utakmica protiv Makedonije je pokazala da možemo da igramo u kojem god da smo sastavu, ali ova ekipa sa Vukom i bez njega nije ista. Ostaje, ipak, pitanje da li je sve moglo bolje da se organizuje i da Vuko bude uz nas", rekao je Pejović.

Jeste li precijenili Njemačku na startu?

"Svi smo znali ko je Njemačka, kako igra, ali nam je svima bilo krivo nakon te utakmice, jer smo ušli kao da igramo protiv bogova. Nismo vjerovali u sebe, bili smo impresionirani svim - početkom prvenstva, dvoranom, organizacijom i igranjem protiv prvaka na startu. To je dovelo do minus 13. Protiv Slovenaca smo imali dobrih 40 minuta, ali je onda do izražaja došao manjak rotacije", zaključio je Pejović.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook