Adžić ponosan na svoje izabranice: Pokazali smo kako raste kolektiv

mar 04, 2018 - 17:52:58 Autor: Kategorija: Rukomet
Budućnost je danas u Nordhauzenu savladala Tiringer 25:24 i kolo prije kraja takmičenjaa u Glavnoj rundi osigurala četvrtfnale

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić poručio je da je ponosan na svoje rukometašice, navodeći da je četvrtfinale poklon za najmlađu ekipu Lige šamšpiona.

Budućnost je danas u Nordhauzenu savladala Tiringer 25:24 i kolo prije kraja takmičenjaa u Glavnoj rundi osigurala četvrtfnale.

Adžić je kazao da je u Nordhauzenu ostvarena velika pobjeda protiv ozbiljnog protivnika i u sjajnom ambijentu. 

"Ova sezona je pokazala kako raste kolektiv i kako individualno napreduju igračice koje su budućnost Budućnosti i crnogorske reprezentacije. Bilo je prirodno zbog sjajnog odnosa i energije koju pokazuju igračice tokom čitave sezone da dođe i ovakvo idzanje u gostima. Pokazali smo zrelost i odigrali na visokom nivou protiv iskusnog protivnika, kome je takođe, ovaj meč bio odlučujući za plasman u četvrtfnale", rekao je Adžić.

On je kazao da se raduje četvrtfinnalu i najvjerovatnije duelima sa Đerom.

"Biće to poklon za ovu mladu ekipu i prilika da se oprobamo protiv aktuelnog prvaka Evrope", rekao je džić. 

On je naglasio da klub kao Budućnost uvijek ima ambicije iznad očekivanog. 

"Da nije tako, i da odnos igračica, stručnog štaba i uprave nije na najvišem nivou i da svi zajedno ne vjerujemo u ono što radimo, ne bi bilo ni ovakvih rezultata. Želja je bila da odigramo što više utakmica ove sezone, jer je to neprocjenjivo važno za ovu mladu ekipu", kazao je Adžić. 

On je naglasio da će dueli protiv Đera biti praznik rukometa i predstavljaće ispunjenja sna.

"Znali smo da će biti teško, kako zbog mladosti tima, ali i brojnih problema sa kojima smo se suočavali tokom sezone zbog povreda i izostanka nekih igračica. Ali, igračice, stručni štab i uprava su pokazali da je sve moguće i sada svi zajedno treba da se radujemo ovom uspjehu", rekao je Adžić.

Mina

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje