Ivanišević: Nisam stručnjak za sedmerce, samo volim nadmudrivanje licem u lice

mar 06, 2018 - 18:10:27 Autor: Kategorija: Rukomet
"Saigrači se šale da sada ne mogu da žive od mene, 'izlazim iz frižidera' koliko se priča o tome", rekao je Tibor Ivanišević

Golman Skjema, srpski reprezentativac Tibor Ivanišević, postao je rukometni junak, pošto je u utakmici šesnaestine finala Lige šampiona protiv Motor Zaporožja odbranio čak sedam sedmeraca, te tako doprinio plasmanu svog tima u narednu rundu.

"Još ne vjerujem šta se dogodilo. Čudno je uopšte da se dosudi čak osam sedmeraca, a kamoli da golman odbrani sedam. Poslije petog mi je bilo pomalo smiješno", rekao je Ivanišević za "Novosti".

Domaća publika kao u transu je ispratila njegovih 17 odbrana i šou sa sedmercima. 

"Kažu mi da je rekord... Izgleda da sam natjerao statističare da pročešljaju brojke. Saigrači se šale da sada ne mogu da žive od mene, 'izlazim iz frižidera' koliko se priča o tome. Vidim da je hit na društvenim mrežama. Nisam odolio, pogledao sam snimke više puta", otkrio je Ivanišević.

Srpski golman je, ipak, istakao da nije stručnjak za sedmerce.

"Mislim da su mi četiri bila rekord, ali baš davno. Uopšte ne bih rekao za sebe da sam stručnjak za sedmerce, samo volim to psihološko nadmudrivanje licem u lice. U govoru tijela rivala vidio sam da sam u prednosti, pogotovo zato što su stalno mijenjali izvođača, ali bezuspješno", zaključio je Tibor Ivanišević.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje