Bivši selektor crnogorske reprezentacije na novom zadatku

mar 29, 2018 - 15:31:57 Autor: Kategorija: Rukomet
Ljubomir Obradović je po odlasku sa klupe crnogorskih rukometaša preuzeo žensku selekciju Srbije, a sada će dobiti šansu i da vodi mušku ekipu

Bivši selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Ljubomir Obradović ima novi posao, ili možda bolje reći zadatak.

Obradović će početkom sljedećeg mjeseca sjesti na klupu muške selekcije Srbije, kako bi prevodio "orlove" na dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Njemačke, u okviru EHF nedjelje.

Podsjetimo, Obradović je po odlasku sa klupe crnogorskih rukometaša preuzeo žensku selekciju Srbije, a sada će dobiti šansu i da vodi mušku ekipu.

"Muška reprezentacija Srbije igraće u aprilu prijateljske utakmice sa Njemačkom, a sa klupe će je predvoditi selektor ženskog tima Ljubomir Obradović. On je jedini trener pod ugovorom sa Rukometnim savezom Srbije, pa će biti na klupi muške ekipe, kako ne bi propala jedina EHF nedjelja do junskog baraža protiv Portugala, a i zbog kratkog roka za pronalaženje trajnog rešenja", saopšteno je iz Rukometnog saveza Srbije.

Prva utakmica između Srbije i Nemačke zakazana je 4. april u Lajpcigu, a druga dva dana kasnije u Dortmundu.

Obradovićev spisak za duele protiv Njemačke 

Golmani: Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević (Skjern) i Svetislav Verkić (Vojvodina).

Krila: Vanja Ilić (Metalurg), Stefan Sunajko (Seged), Darko Đukić (Kilce) i Bogdan Radivojević (Rajn Neker Leven).

Pivotmeni: vladimir Jevtić (Železničar), Miljan Pušica (Minden) i Mijajlo Marsenić (Vardar).

Bekovi: Miloš Orbović (Politehnika), Mladen Krsmančić, Andrija Mađar i Stevan Sretenović (Železničar), Janja Vojvodić (Vardar), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Milan Jovanović (Vojvodina), Draško Nenadić (Silkeborg) i Stefan Vujić (Steaua).

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook