Veselin Vujović pomaže Ceci Kitić

apr 19, 2018 - 19:45:43 Autor: Kategorija: Rukomet
"Zvao me je Veselin Vujović. Kaže da će vidjeti sa svojim igračima da svaki od njih da po 2.000 eura, da mi pomognu da prebrodim situaciju u kojoj sam se našla", rekla je Svetlana Kitić

Legenda za legendu - tako bi se mogao opisati gest koji je proslavljeni rukometaš, a sada trener Kopera Veselin Vujović uputio slavnoj koleginici Svetlani Ceci Kitić. 

Naime, Vujović je ponudio pomoć Kitić, kojoj banka hoće da otme stan zbog kašnjenja sa isplatom kredita.

"Zvao me je Veselin Vujović. Kaže da će vidjeti sa svojim igračima da svaki od njih da po 2.000 eura, da mi pomognu da prebrodim situaciju u kojoj sam se našla. Možda uspijem. Vratiću im sve, do zadnjeg centa", rekla je Kitić za "Večernji".

Banka je, u međuvremenu, ponudila stan na licitaciju, ali bez uspjeha. Sada se čeka druga licitacija, iako nije poznato kada će biti zakazana.

"Podigla sam 50.000 eura, a u proteklih 11 godina vratila sam 40.000. Sada sam dužna još 66.000. Ako banka proda moj stan za 59.000, to neće pokriti dug. Moraću da im dam još 7.000, a neću imati ni stan", objasnila je Kitić.

Najbolja rukometašica svijeta svih vremena istakla je da bi prodala sve pehare i medalje, samo da se izvuče.

"Ne tražim ja da mi iko išta oprosti i otpiše. Tražim samo malo vremena, malo više od ovog roka koji su mi dali. Da nađem toliki novac, jer nisam mađioničar", kazala je Kitić, pa nastavila:

"Sada sam na crnoj listi, ne mogu podići kredit da otplatim ovaj dug, prodam stan i kupim manji, pa se tako riješim svih muka. Da me skinu sa te liste, ja bih mogla podnijeti drugi kredit, jer su moja mjesečna primanja 1.500 eura, koliko dobijam nacionalnu penziju kao zaslužna sportistkinja. Od tog sam novca plaćala dva kredita, svoj i sinovljev, školovala najmlađu ćerku i pomagala roditelje u Tuzli koji žive od očeve penzije koja je 200 eura. Znam da sam sama kriva što sam u ovoj situaciji, iz koje ne vidim izlaz", rekla je Kitić.

Proslavljena rukometašica dobila je poziv za učešće u rijalitiju "Parovi", ali je isti odbila.

"Zvali su me u rijalitija 'Parovi', ali sam odbila, jer su se djeca protivila. Da sam prihvatila, mogla sam na lak način doći do novca i podmiriti dug. Eto, na što se sve svodi - jedan dan sam nacionalno blago, a drugi... Ostanem li bez stana, možda ću se opet vratiti svojima u Tuzlu", zaključila je Svetlana Ceca Kitić.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook