Adžić: Polako slažemo kockice za narednu sezonu

avg 21, 2018 - 17:59:05 Autor: Kategorija: Rukomet
"Svaki trening i svaku utakmicu moramo da iskoristimo na najbolji mogući način, pa je to slučaj i sa provjerama koje ćemo imati u Mađarskoj", kazao je Dragan Adžić

Rukometašice Budućnosti u četvrtak putuju za Mađarsku, gdje će odraditi zajedničke treninge i odigrati kontrolnu utakmicu protiv Đera, te odmjeriti snage protiv Erda. 

Biće to nove provjere u pripremnom periodu, nakon dva kontrolna meča protiv CSM Bukurešta u Kolašinu i Podgorici, te učešća na turniru "Vinko Kandija" u Ljubljani.

Trener Dragan Adžić ističe da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, te činjenicom da su se ekipi priključile kapiten Milena Raičević i pivot Ema Ramusović, nakon što su se oporavile od povrede. 

Raičević i Ramusović potovaće sa ostatkom tima u Mađarsku, ali neće biti na raspolaganju za utakmice, već samo za treninge, kako bi počele da dostižu željeni nivo forme za sezonu velikih izazova.

"Zadovoljstvo je što smo u prilici da radimo sa najboljim timom u Evropi, protiv kojeg ćemo odigrati pripremni meč i odraditi zajedničke treninge. Raduje i to što su Milena i Ema ponovo sa nama nakon oporavka od povreda. One neće igrati u pripremnim mečevima u Mađarskoj, ali će trenirati sa ostatkom tima i polako dostizati željeni nivo forme", rekao je Adžić, pa nastavio:

"Polako slažemo kockice za narednu sezonu, i za očekivati je da u Mađarskoj budemo na višem nivou nego što je to bio slučaj u Ljubljani. Svaki trening i svaku utakmicu moramo da iskoristimo na najbolji mogući način, pa je to slučaj i sa provjerama koje ćemo imati u Mađarskoj", kazao je Adžić za klupski sajt.

Turnir u Ljubljani, na kojem su protivnici bili slovenački Krim, te hrvatski timovi Podravka i Lokomotiva Zagreb, poslužio je kao dobra provjera, a Adžić ističe da je zadovoljan odnosom djevojaka.

"Odnos je bio na visokom nivou, kako na turniru na kojem smo imali tri jake provjere, tako i na zajedničkim treninzima koje smo odradili sa Krimom. Na raspolaganju sam imao samo jednu golmanku, nekoliko igračica nije bilo sa nama, a neke su bile rovite. Ipak, napravili smo korak naprijed i nastavili sa podizanjem forme, što je veoma važno, imajući u vidu da su iza nas naporne pripreme u Kolašinu. Rezultat nam nije bio u prvom planu, a odnos i zalaganje su bili na visokom nivou, što je najvažnije u periodu kada podižemo formu za brojne izazove koji su pred nama", zaključio je Dragan Adžić.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje