"Lavice" kreću protiv Slovenije: Traže se dobra odbrana i strljenje

nov 30, 2018 - 12:01:00 Autor: Kategorija: Rukomet
Prvi rival je Slovenija od 21 čas, a u grupi su još Rusija i domaćin
"Lavice" kreću protiv Slovenije: Traže se dobra odbrana i strljenje Foto: RSCG

Crnogorske rukometašice večeras počinju nastup na Evropskom prvenstvu Francuskoj.

Prvi rival je Slovenija od 21 čas, a u grupi su još Rusija i domaćin.

"Imamo baš tešku grupu. Slovenija je dobro odigrala na prošlom prvenstvu, ali vjerujem da možemo do pobjede. Igramo i sa Rusijom i Francuskom, ali se nikome nećemo lako predati. Francuskinje igraju kući, pred punom dvoranom, ali mi volimo te utakmice. Vjerujem da ćemo dobro da igramo, a bilo bi super da neki bod prenesemo u glavnu fazu", rekla je Katarina Bulatović.

"Lavice" su se za Evropsko prvenstvo pripremale u Švedskoj i dobile oba meča protiv selekcije "tri krune" (30:28 i 32:30).

"Imale smo oscilacija, odigrale dobro prvo poluvrijeme prve utakmice i drugi dio drugog meča. Kada smo bile na nivou, to je stvarno dobro izgledalo, ali moramo da ispravimo stvari iz ta dva poluvremena. Ako to uradimo, biće odlično".

Naravno, plan za večeras je jasan.

"Dobra odbrana i strpljenje u napadu vode do pobjede. Moramo da bude hladne glave, jer su Slovenke preagresivne, izlaziće duboko. Rješenje je da ne pravimo tehničke greške i dozvolimo im lake kontre. Ne smije da bude ispucavanja sa 9-10 metara, već da šutiramo sa šest-sedam", istakla je Kaća Bulatović.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook