Adžić: Raduje me što su djevojke potvrdile da su spremne

dec 20, 2018 - 21:49:49 Autor: Kategorija: Rukomet
"Vjerujem da ćemo kroz dva turnira Regionalne lige dostići nivo forme koji će nam garanatovati da možemo biti konkurentni ekipama u glavnoj rundi Lige šampiona", rekao je trener rukometašica Budućnosti

Rukometašice Budućnosti počele su 17. decembra pripreme za drugu polovinu sezone, a od narednog ponedjeljka biće i u kompletne. 

U tabor "plavih" vratiće se 11 crnogorskih reprezentativki, kao i Rumunka Kristina Laslo, koje su nastupile na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Izabranice Dragana Adžića će od 24. do 30. decembra odraditi mini pripreme.

Za novogodišnje praznike, praktično, neće imati odmora, jer ih već 3. i 4. januara očekuju mečevi protiv Jagodine i Rudara na drugom turniru Regionalne lige.

Treći turnir Regionalne lige na programu je od 11. do 13. januara u Ljubljani, a "plave" će tada odmjeriti snage sa domaćinom Krimom i Rudarom.

"Od 17. novembra i završetka grupne faze Lige šampiona nismo bili zajedno. Međutim, raduje me što su djevojke na Evropskom prvenstvu potvrdile da su spremne, a važno je i da nismo imali povreda, kao što je slučaj sa drugim reprezentacijama ili ekipama", rekao je Adžić, pa nastavio:

"Vjerujem da ćemo kroz dva turnira Regionalne lige dostići nivo forme koji će nam garanatovati da možemo biti konkurentni ekipama u glavnoj rundi Lige šampiona. Nadam se da ćemo biti spremni, da ćemo osvojiti što više bodova, a samim tim i zauzeti bolju poziciju pred četvrfinale", kazao je Adžić za klupski sajt.

Glavna runda Lige šampiona počinje posljednjeg vikenda januara.

Budućnost će u nedjelju, 27. janaura, dočekati Kopenhagen. Rivali u grupi su i Rostov i Brest.

Rostov će u glavnu rundu ući sa sedam, Budućnost sa šest, Mec sa pet, a Kopenhagen sa tri boda.

Brest je iz grupne faze prenio tri, a Odenze jedan bod.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook