ŠOK FOTKA: Jelena Dokić je bila najatraktivnija teniserka, a pogledajte je sa 120 kg

sep 24, 2017 - 15:24:16 Autor: Kategorija: Tenis
"Moja težina se tačno duplirala u odnosu na onu koju sam imala kada sam igrala tenis", otkrila je Dokićeva

Svojevremeno najatraktivnija teniserka svijeta, danas 34-godišnja Jelena Dokić, otkrila je da je do skoro imala 120 kilograma!

Dokićeva se zbog problema sa štitnom žlijezdom ugojila čak 60 kilograma za samo godinu, što je učinilo gotovo neprepoznatljivom.

"Moja težina se tačno duplirala u odnosu na onu koju sam imala kada sam igrala tenis", otkrila je Dokićeva u razgovoru za australijski Dejli Telegraf.

"Nisam mogla da radim ništa od stvari koje volim - da trčim, igram tenis, skačem, trčim uz stepenice, a najviše zbog problema sa štitnom žlijezdom", rekla je Dokićeva.

dokic debela

Potom je krenula u misiju skidanja kilograma.

"Na početku oporavka morala sam samo da hodam. U početku blagim uzbrdicama, jer dugo nisam imala nikakvu intenzivnu fizičku aktivnost. Prošlo je mnogo vremena dok nisam izgubila 15 kila. Potom sam ponovo mogla da trčim u laganom ritmu", ispričala je Dokićeva.

U međuvremenu, Dokićeva je uspjela da smrša 30 kilograma.

"Ali, to je tek polovina mog puta. Želim da se vratim na nivo koji sam imala tokom cijelog života. Ipak, nije riječ samo o skidanju kilograma, već o promjeni kompletnog načina života, ishrane, sticanju samopouzdanja... Više je ovo borba na psihološkom planu", dodala je Jelena Dokić, kojoj su sada osnovni obroci riba i povrće.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook