Tomić u seks skandalu: Drogirali djevojku u noćnom klubu, pa...

mar 08, 2018 - 16:39:18 Autor: Kategorija: Tenis
"Svjesni smo priča o potencijalnom incidentu koji se dogodio, i želimo da istaknemo da smo duboko zabrinuti", navodi se u saopštenu noćnog kluba "Spavaća soba"

Australijski teniser Bernard Tomić našao se u epicentru skandala, koji može da uzdrma njegovu karijeru.

Naime, Tomić je sa prijateljima izašao u noćni klub u Melburnu, gdje su njegovi drugovi, kako se sumnja, 21-godišnjoj djevojci sipali u piće drogu za silovanje, poznatu kao "Španska mušica".

Djevojka po imenu Pejdž Mekarti potom je završila u bolnici, a njeni roditelji očekuju da će uskoro biti puštena na kućno liječenje.

Australijski mediji piču da je djevojka sporne večeri bila u separeu sa Tomićem i njegovim drugovima, a iz noćnog kluba tvrde da se "incident nije dogodio u njihovom objektu".

"Svjesni smo priča o potencijalnom incidentu koji se dogodio, i želimo da istaknemo da smo duboko zabrinuti, shvatajući ozbiljnost situacije. Ali smo i, isto tako, pregledali snimke na kojima se nalazi gospođica Mekarti i nema ni indicija da je neko mogao nešto da joj ubaci u piće", navodi se u saopštenju noćog kluba pod imenom "Spavaća soba".

Slučaj je sada predat policija, koja će istražiti šta se dogodilo nesrećnoj djevojci.

Komentari
 • Standardno
  • Like
  • Dislike
  • Najnoviji
  • Najstariji

Security code Osvježi

 1. Najnovije
 2. Najkomentarisanije
 3. Najčitanije
 4. Šansa preporučuje

Facebook